//Morten drikker sine smerter væk med ioniseret vand

Morten drikker sine smerter væk med ioniseret vand

Jeg har altid været meget aktiv, og har dyrket elitesport i mange år. Men jeg har også altid døjet lidt med ryggen, så da jeg holdt op med at spille fodbold, gik der kun et halvt år, før jeg fik en iskus-prolaps og måtte opereres. Ryggen drillede imidlertid stadig, og jeg fik en kollaps mere i et nyt led. Så hed det igen operation. Og sidenhen endnu en operation. Gennem hele den periode trænede jeg, så jeg fik en stærk muskulatur i både maven og ryggen, og jeg var i behandling to gange om ugen hos fysioterapeut – og så løbende hos kiropraktor og ergoterapeut.

 

Om dagen havde jeg det egentlig OK. Men nætterne … det var en katastrofe. Jeg havde så mange smerter hver nat, at det er svært at beskrive. Forestil dig den vildeste hovedpine, du nogensinde har haft – bare i ryggen. Jeg kunne lige sove et par timer først, men derefter vågnede jeg hver gang, jeg vendte mig. Så fik jeg 20 minutter, men så vender man sig igen, og så vågnede jeg. Det var ren tortur, og sådan har det været i mange år. Hvad dét ikke gør ved ens hverdag. Det er virkelig, virkelig belastende.

 

I de år var jeg indehaver af en golfbutik, og spillede golf med kammerat, der stoppede på grund af gigt i fingrene. Jeg selv stoppede også på grund af ryggen. Vi sås ikke i noget tid, men så en dag så jeg ham igen ude og spille, og han fortalte, at han var begyndt at drikke basisk vand. Så tænker man jo, at manden helt sikkert har tabt sutten, men han er én, man lytter til, og han tilbød mig, at jeg måtte hente vand hos ham og prøve det selv. Så det gjorde jeg. Og allerede efter 3 dage sov jeg igennem. Det har jeg ikke gjort i 10 år. Det var simpelthen en KÆMPE optur.

Morten Petersen

”Forestil dig den vildeste hovedpine, du nogensinde har haft – bare i ryggen – og så gennem 10 år.”

Nu får jeg det langsomt bedre og bedre. Jeg kan stadig godt være lidt øm i ryggen, men på en smerteskala fra 1-10, hvor jeg før var på 9, er jeg nu nede på 2. Før måtte jeg kante mig langsomt ud af sengen på siden.

Morten Petersen, Svendborg

Undervejs i mit forløb har jeg fået hjælp af kiropraktor Hanne Horstmann Nøddeschou-Fink, der har hjulpet mig med træningsøvelser og psykisk støtte. Hun er kåret som årets kiropraktor 2016, og er også kiropraktor for GOG Håndbold. Fysioterapeut Birte Andersen, der var tilknyttet Danmarks håndboldlandshold (damer), har også hjulpet mig. De to har været supergode sammen. Men altså – når jeg tænker på alle de ting, jeg har prøvet udover det. Og så ligger den bare til højrebenet: At drikke noget vand. Jeg har jo haft en masse syre i kroppen.

Nu kan jeg slet ikke forestille mig at være væk fra min maskine. Den kommer med på ferie. Det, som den maskine har givet mig, kan ikke gøres op i mønter. Det kan godt være, at andre tænker ’ja, ja – nu er himmel og hav simpelthen reddet’, men det her er den bedste ting, jeg nogensinde har gjort. Den bedste beslutning jeg har taget – udover mine børn og kæreste, selvfølgelig.

Ioniseringsmaskine

Morten Petersen fik installeret en Chanson Max Plus, der laver basisk drikkevand, men også syrevand som Morten’s teenagedatter fx bruger mod uren hud. Morten’s kæreste oplever markant bedring på en gammel skulderskade. Morten’s hund har også et mærkbart bedre velbefindende og en blank pels.

Det er naturlig mekanisme, at du kan drikke dine smerter væk

Smerter i kroppen – såsom reumatiske ledsmerter, rygsmerter, colitis smerte, migrænehovedpine, halsbrand, fibromyalgi smerte og selv angina smerte – er tegn på dehydrering[1]. Man ved også – fra forskningsresultater i Sverige – at der med sikkerhed ligger sure stofskifteprodukter bag smerte. Og at der er en sur reaktion i vævet dér, hvor patienten har ondt[1].

Hvis der ikke er nok vand til at holde kroppens metabolisme aktiv, vil kemiske affaldsstoffer bygge sig op i kroppens væv og forsure kroppen. Det kan sammenlignes med, at du sætter dit affald foran huset. Langsomt hober det sig op, og med tiden, hvis affaldet ikke bliver ryddet væk, begynder det at lugte og gå i forrådnelse. Det er samme sker i dit cellemiljø. Hvis ikke ophobningen af giftigt affald bliver ryddet op, bliver miljøet sur. Det sure, giftige miljø registreres af nerveender i området. Signalet sendes til hjernen, og hjernen registrerer det med vores bevidste sind i form af smerte.

Simpel og effektiv udrensning

Smerter er altså en meddelelse til dig om, at der er en ophobning af giftigt affald dér, hvor du har smerter. Heldigvis er udrensningen enkel: Det eneste, du skal gøre, er at udvaske det giftigt affald ved at drikke mere vand, lade det cirkulere til smerteområdet, vaske det giftige affald, bringe det ud i kredsløbet – og derefter sende det ud gennem nyrerne, neutralisere det i leveren eller ved at lade nogle af gasserne kunne passere gennem lungerne. Eller som det der sker, når man drikker let basisk og ioniseret vand: At både vandmængden og vandets pH arbejder på en hurtig neutralisering af den ophobede syre.

Smertestillende medicin – eller basisk, ioniseret vand?

En stærk, kortvarig ophobning af syre kan fordrive syre. Når man tilfører acetylsalicylsyre, som findes i fx Kodimagnyl, Ipren og Ibuprofen, får man derfor tit et godt og smertelindrende resultat, indtil medicinen er udskilt eller neutraliseret. Men for at opnå en virkelig helbredelse på lang sigt skal kroppen gøres basisk. Syreoverskuddet skal ud af kroppen ved en langvarig tilførsel af base. Ved at drikke basisk, ioniseret vand og spise en basisk kost neutraliserer du syren i kroppen, og fjerner årsagen til de mange smertetilstande, der skyldes ophobning af syrer i organismen – først og fremmet i bindevæv og skelet.

Kilde:
Dr Batmanghelidi MD, You are not sick, you are thirsty, don’t treat thirst with medication.
Olov Lindahl. MD ph.d, docent, specialist i ortopedi.
Ivan Dus, MD.,PhD DDS

By |2017-06-15T10:52:39+02:00december 2nd, 2016|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.