//Drik dine antioxidanter med basisk ioniseret vand

Drik dine antioxidanter med basisk ioniseret vand

Det er nemlig meget mere end den basiske værdi, der er med til at skabe de fantastiske og næsten mirakuløse forandringer, som sker hos mennesker, der begynder at drikke vand som har passeret en  ioniseringsmaskine.

HYDROGEN – som på dansk hedder brint, er svaret, for miraklet i vand er… – Og hold nu godt fast…  Den opløste molekylære hydrogen-gas, H2, som skabes under ioniseringsprocessen.
Måske ved du det allerede, men jeg fortæller det alligevel. Vand består vand af Ilt/Oxygen og brint/Hydrogen og giver tilsammen vand H2O – og det er altså dette Hydrogen, som via elektrolyseprocessen ændre sig  til det hidtil kraftigste antioxiderende H2 molekyle.

citronH2 er altså vand som med aktivt molekylært hydrogen. Og da hydrogen har vist sig at være yderst effektiv til at neutralisere kroppens frie radikaler i kroppen, vil du ganske enkelt kunne drikke dine antioxidanter hver gang du drikker et glas vand.

Hydrogen kan måske erstatte intravenøs C-vitamin terapi og eller EDTA,  fordi man ved at drikke H2 beriget vand vil kunne fylde sin krop krop med trillioner af hydrogen-molekyler.

Jo mere vand du drikker – jo bedre, og hvis du har haft alvorlig sygdom, har du endnu mere brug for at få kroppen fyldt med antioxidanter, så kroppen selv kan bekæmpe den ubalance, som har sat sig til sygdom.

Når man tager medicin er der altid en uhensigtsmæssig bivirkning, og faktisk taler flere alternative læger om, at det er medicinens bivirkninger der slår flest mennesker ihjel.

Det skal jeg har lade stå åben og istedet vende tilbage til det energigivende og levende vand som kan drikkes uden bivirkninger – Ja altså lige udover, at man i starten meget ofte skal på toilettet fordi biprodukt af den fri radikal-neutraliserende reaktion er “vand” 🙂
Ioniseret vand med en Hydrogen-koncentration på 1,6 mg / l ville have mere antioxidantisk effekt end 100 mg C-vitamin, da ioniseret hydrogenvand har flere samlede molekyler i 1,6 mg af hydrogen sammenlignet 100 mg vitamin C. Har du lyst til at se og lære meget mere om hydrogen, så klik på dette link: https://youtu.be/5a6MIISq2nw

Har du hørt om “frie radikaler og teorien om aldring”?

Frie radikaler er molekyler, der er kemisk ustabile, og derfor meget gerne vil koble sig på et stof og oxidere – det vil sige ødelægge – det. Frie radikaler dannes i store mængder i for eksempel cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. Desuden påvirkes de af stress, vin, alkohol, og fed kost. De frie radikaler vil konstant søge at indgå i reaktioner med andre stoffer for at blive stabile igen. På den måde kan de skabe ravage, som kan forårsage celleforandringer i vores krop. Her er det, at antioxidanterne kommer på banen.
Hvordan stopper man en fri radikal?  Vi kan også spørge, hvordan man spærrer for en ulykke eller alvorlig sygdom? Din ældning skyldes at elektroner bliver taget ud af molekylerne i dine celler af oxidativ stress.  Oxidative skader sker rundt omkring os hele tiden.
– Har du nogensinde bidt i et æble og lagt det fra dig i et stykke tid?
Hvis ja, så har du også set hvordan det begynder at blive brunt og grødet – det er oxidativ stress. Disse oxidative stress-skader sker også inde i din krop hele tiden, 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Og årsagen til, at frisk frugt og grønt er så godt for dig er, at de er rige på antioxidanter, som kan blokere for denne stress skade.

Antioxidanter er generøse og donerer gerne deres egne elektroner, så de beskytter dine celler. Det ser du faktisk meget tydeligt, når du hælder citronsaft på æbleskiverne, og du beskytter dem mod at blive brune. Citronsaft indeholder nemlig en kraftig antioxidant: vitamin C.

Drik ioniseret vand fyldt med antioxidanter

I årevis har forskere testet “antioxidant potentialet ” af alle mulige typer næringsstoffer, i håb om at kunne finde de bedste “livvagter”, og holde vores krop ung og vital.

OG det er så her, at Chanson ioniseringsmaskine kommer ind i billedet…..Chanson producerer en super-stærk antioxidant bogstaveligt talt hver gang du trykker på start og du drikker et glas vand. Begyndende symptomer på for meget oxidation er følelsen af at være gammel, ledsmerter, rynker, lav energi … symptomer, som er starten på aldring og sygdom og et sikkert tegn på, at kroppen ikke har antioxidanter nok til at dække dit behov.

At beskytte sig selv fra oxidative skader er afgørende for din aldringsproces. Hvis frie radikaler skader dine mitokondrier vil dit kraftcenter svækkes og du føler dig træt og gammel.

Tænk, at du med så simpel en investering, kan øge din vitaliet og få mere energi…..
Hos Chanson har vi lavet flere undersøgelser om ioniseret vand og forskellige lidelser som fx lavt stofskifte, borelia, gigt men derudover samler vi hele tiden på klinisk praktiske erfaringer fra mennesker som på egen krop har mærket hvad det vil sige at drikke basisk ioniseret vand. se mere
By |2017-07-19T13:03:08+02:00november 30th, 2016|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.