Vandfiltre – Gør dit drikkevand bedre med et vandfilter

Hvad gør et vandfilter?

Et vandfilter har én funktion, og det er at filtrere vandet fra din vandhane og sikre dig rent drikkevand.

Du tænker måske ikke over det, men når du åbner for vandhanen, kommer der vand ud af hanen, der har ‘rejst’ en lang vej. Og på den lange vej fra vandværket til dit hjem, kan der være sket mange ting med vandet for ikke at tale om den forurening som er landet i vores grundvand. Pesticider, tungmetaller etc.

Med et af vandfilter er du sikker på, at vandet har en høj kvalitet, når du åbner for hanen. På den måde vil du beskytte dit hjem og din familie mod uønskede partikler.

Vandfilter fra Chanson – Få det reneste vand ud af hanen

Chanson forhandler en række forskellige vandfiltre, så vi er sikre på, at vi også har et vandfilter til dig.

Vi har flere forskellige slags:

  • Vandfiltre, der monteres direkte på din vandforsyning og vil filtrere vandet, når det kommer ud af hanen.
  • Særlige vandkander med et indbygget vandfilter.

Gør dit drikkevand endnu sundere med en ioniseringsmaskine fra Chanson

Ønsker du at gå all in på kvaliteten af dit drikkevand og give din sundhed et boost? Så bør du investere i en ioniseringsmaskine fra Chanson. En ioniseringsmaskine monteres på dit blandingsbatteri og vil først filtrere dit drikkevand med et PJ-8000 filter hvorefter den med elektrolyse teknologi deler vandet i 2:

  •  Dårlige ting som syre og skadelige stoffer som nitrat, fosfat, svovl og klor  &  Og drikkevand af høj kvalitet, fuld af antioxidanter og calcium og magnesium, er klar til at blive drukket.

Mennesker bør ikke have et for højt niveau af syre i kroppen. Og derfor er en ioniseringsmaskine en god investering for dit helbred. Se, hvor let det er at montere en ioniseringsmaskine fra Chanson her.

Vil du gøre andre ting for din sundhed? Så læs gerne vores blogindlæg om faste, superfood, vegansk mad, plantebaseret kost og restitution her.