2018 i Balance2018-06-07T08:39:18+00:00

2018 I BALANCE – BLIV DEN BEDSTE VERSION AF DIG SELV

VI VIL GENFINDE BALANCEN I 2018 MED VANDFASTE – OG DU SKAL VÆRE MED

Et nyt år er for mange forbundet med en ny og bedre start, som vi er flere, der godt kunne bruge – nogle af os her på Chanson-kontoret inklusiv! Barsel, travle dage, kompromiser, for meget tid foran skærmen, for lidt motion, sene aftener og tidlige morgener – ja, du kan selv fuldende listen – har alt sammen taget sin store bid af overskuddet og velværet.

Men nu tager vi ansvar, for vi vil have det tilbage! Denne gang i en permanent og holdbar løsning, for vi er trætte af kure, der på ingen måder dur efter datoen har passeret den 1. februar – løfter om mere motion og søvn og mindre stresse, som ryger af fløjten så snart hverdagen melder sin ankomst. Vi vil have plads til det, der gør os glade – vi vil skabe et 2018 I BALANCE, og det gør vi med vandfaste!

DET FOREGÅR ALT SAMMEN PÅ FACEBOOK

Så siger du også STOP til restriktioner og en livsstil der tapper energi i stedet for at give det? Vil du have et liv i balance, en krop i balance, et sind i balance – en familie i balance?

Så har vi løsningen – du skal slutte dig til vores spritnye tiltag 2018 I BALANCE, som kick-startes med vandfaste i januar. Du finder gruppen på Facebook her, og den er gratis at være en del af.

Vi starter op bright ‘n early d. 1. januar, for der skal være plads til både både overskudsdage og tømmermandspleje i en balanceret livsstil – vi ved jo godt, hvad d. 1. for mange går ud på. En vandfaste er heller ikke noget, du kan starte på fra den ene dag til den anden. Der skal trappes langsomt ud af den gamle livsstil først – du skal derfor stadig spise dagen efter alle festlighederne på årets sidste dag.

Gennem januar vil du kunne følge vores rejse med uundgåelige op- og nedture og samtidig også dele dine egne oplevelser med os og alle de andre deltagere. Vi vil guide dig gennem hele vandfasten og dele guldkorn fra en perlerække af danske sundhedseksperter og interessant forskning på området. Du vil også få både opskrifter og tips og tricks, som kan tilpasses dine behov til både opstartsfasen og efter. Ingen af os er ens og det, der giver mig balance, virker ikke nødvendigvis for dig. Der skal være plads til alle!

Efter januar vil vi løbende komme med opfølgninger og deltage i aktiviterne i gruppen. Så vi håber, at du vil forblive i vores fællesskab.

BLIV MEDLEM AF FACEBOOK GRUPPEN HER

IONISERET BASISK VAND MED ANTIOXIDANTER FOR EKSTRA BOOST

2018 I BALANCE starter som en vandfaste, og derfor er det selvsagt, at vandet er vigtigt. Som vi siger, er vand ikke bare vand – det optimale boost fås, hvis du i stedet drikker ioniseret, basisk vand fyldt med antioxidanter. Det handler nemlig om, at alle ubalancer skal skylles ud, store som små og erstattes af et væld af flydende antioxidanter – og dem finder du i det ioniserede basiske vand.

Du vil naturligvis kunne deltage i projektet uden at eje en af vores ioniseringsmaskiner eller bo nær en tappestation. Langt det meste af det, vi kommer til at dele, tager nemlig udgangspunkt i personen og processen. Det vil derfor være relevant og brugbart for alle – uanset hvilken type vand, du drikker.

Pssst…! Skulle du alligevel være nysgerrig på, hvad vores ioniserede, basiske vand med antioxidanter kan give dig og din krop, hjælper vi dig i gang med en gratis startpakke til en værdi af 776,-. Du får den ved at taste koden 2018ibalance i check-out i vores webshop når du køber en af vores ioniseringsmaskiner. Koden gælder indtil 1/3 2018.

Husk også, at vi tilbyder fire måneders tilfredshedsgaranti – vi står nemlig 100% inde for vores produkt og bakkes op af et hav af kunder, der alle har opnåede positive livsændringer.

VANDFASTE – HVORDAN?

Selvom 2018 i BALANCE starter den 1. januar, er det ikke her den egentlige faste starter – det gør den først fredag d. 5. januar. Dagene op til bruges til langsomt at udfase elementer i kosten indtil fastens start.

Den egentlige faste kan vare alt fra 3 til 15 dage. Her på kontoret vil vi køre forløb i forskellige længder, og du vælger selv, hvad du har mod på og lyst til.

LÆS MERE OM VORES TILFREDSHEDSGARANTI

Chanson Royale ioniseringsmaskine

Chanson Royale vandhane til montering ved vasken - for 2018 i balance
LÆS MERE OG KØB

Chanson MAX ioniseringsmaskine

Chanson MAX ioniseringsmaskine - for 2018 i balance
LÆS MERE OG KØB

Chanson Eden ioniseringsmaskine

Chanson Eden ioniseringsmaskine- for 2018 i balance
LÆS MERE OG KØB