/Om Chanson – rent, ioniseret vand
Om Chanson – rent, ioniseret vand2019-03-05T18:45:26+02:00

CHANSON – EN VISION OM VELVÆRE OG SUNDHED – RENT, IONISERET VAND

HVAD GØR CHANSON VED DIT VAND?

Vand er afgørende for vores overlevelse – og kvaliteten af vores drikkevand er afgørende for vores velbefindende. Chanson ændrer vores postevand til rent, ioniseret vand med antioxidanter, og det har en række fordele:

  • Basiske mineral-ioner så som magnesium, gør Chanson vandet basisk – så det kan medvirke til at neutralisere syre i kroppen
  • H2 – molekylær hydrogen – har en yderst effektiv og selektiv antioxidant-effekt, som hjælper kroppen med at genoprette balance og genopbygge skadede celler
  • Vandet splittes op i mindre vandmolekyleklynger, som gør det nemmere at drikke.
  • Vandet bliver samtidig lettere for kroppen at optage og kan nemmere trænge ud i cellerne
  • Syrevandet matcher hudens naturligt lave pH-værdi – booster hudens eget forsvar og produktionen af nye, raske hudceller
  • Et aktivt kulfilter reducerer indholdet af pesticider, tungmetaller og andre urenheder
  • Maskinen monteres nemt på vandhanen og er nem i brug

… og så smager rent, ioniseret vand fantastisk!

CHANSON FOR KVALITETSVAND I HELE VERDENEN

Chanson bygger på en vision om at bringe rent, ioniseret vands mange kvaliteter ud til hele verden. Virksomheden blev stiftet i Taiwan i 1979 under navnet Bai-Yin Co, Ltd og har i dag mere end 35 års erfaring i arbejdet med vandionisering og vandfiltre.

CHANSON ER BASERET PÅ FORSKNING

I Taiwan har virksomheden to R&D forskningscentre, som er med til at sikre Chanson Water® positionen som et af de mest velansete helseprodukter i Taiwan – med forhandlere i hele Asien, USA og Europa.

Med Chanson Danmark ApS, som har hovedkontor i Grindsted, Billund, kan vi også herhjemme opleve den sundhed og antioxidant-effekt, som forskere og undersøgelser fra store dele af verden peger på, at ioniseret vand giver og har.

MILJØRIGTIG KVALITET

Chanson ønsker at reducere energiforbruget og samtidig sikre en forlængelse af apparatets livstid på alle vores produkter. Derfor anvender vi altid materialer af høj kvalitet. Desuden forløber produktionsprocessen så miljøvenligt som muligt.

Hele Chansons produktionsproces er implementeret som international kvalitetstandard ISO 9001: 2008, og vi har certificeringer for både produktkvalitet og sikkerhedsgaranti på internationalt plan.

Chanson fremstiller alle former for vandrensningssystemer i høj kvalitet, herunder ioniseringsmaskiner, nanofiltrering, brusefiltre og en bred vifte af udskiftningsfiltre.

Ioniseret vand – en del af en basisk livsstil