Her får du svaret på 20 af de største sundhedsmyter

,
  Har du også svært ved at finde hoved og hale i alle de mange sundhedsmyter, der er derude? Tag vores store test om sundhedsmyter her og bliv meget klogere i teksten under testen: Kan du BUSTE 20 af de største sundhedsmyter? Så…
bryg kaffe

Derfor bør du bruge ioniseret vand til at brygge kaffe

, ,
Ioniseret vand er med sit basiske fundament med til at skabe en optimal syre-base-balance i vores kroppe. Men derudover er det ioniserede vand også særdeles anvendeligt, når du skal brygge dig en god kop kaffe. Vandets basiske fundament trækker nemlig bitterstoffer ud af kaffebønnerne og skaber en mere balanceret og tilfredsstillende kop kaffe.
Vand din hjerne, så den ikke skrumper

VAND HJERNEN – tørre hjerner skrumper

, ,
Vil du gerne være mere fokuseret, opleve større mental klarhed og skarphed - så drik vand! Vand giver hjernen elektrisk energi til alle funktioner, herunder tanke- og hukommelsesprocesser samt hjernens produktion af hormoner og neurotransmittere.

Vegansk mad → Overblik over vegetarisk og vegansk mad

,
Veganisme og vegansk mad bliver stadig mere og mere populært herhjemme. I dette blogindlæg går vi tæt på vegansk mad og gør jer klogere på emnet.
Faste

Faste – Her er ALT, du skal vide om faste

,
At faste er de seneste år blevet en populært. Men faktisk er der slet ikke tale om noget nyt. For der er ingen tvivl om, at vores forfædre har fastet i kortere og længere perioder, når eksempelvis en jagt slog fejl men vores egen fastelavn. Men hvad siger videnskaben i dag om det at faste? Hvilke former for faste findes der? Og hvad kan du gøre for at give din faste et boost?

En guide til restitution – derfor er det så vigtigt at drikke vand

,
Restitution er et andet ord for genoprettelse. Det handler om at give kroppen hvile til at genopbygge og forstærke det væv, man har belastet efter motion. Når du restituerer, giver du kroppen tid og næring til at samle styrke og blive endnu stærkere til den næste fysisk hårde udfordring.

Mette-marie Linding, Adm. direktør Chanson