Cellulite

Cellulite opstår når dit bindevæv er fyldt med affaldsstoffer…

Lider du af dårlig cirkulation i dit bindevæv? Føles din hud kold, stiv og øm?

Så kan det skyldes, at dit bindevæv er fyldt med affaldsstoffer, og har brug for en grundig og langsigtet udrensning. Det kaldes Cellulite, når det ikke er en sygdom (som f.eks. Cellulitis), men heller ikke er en rask og velfungerende hud. Det opstår i bindevævet under huden, hvor der er dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer.

Som massør, kropsterapeut og åndedrætsterapeut gennem 30 år har jeg mærket meget forskelligartet hud, og jeg har præcis mærket hud og bindevæv, som var helt udspilet og hævet af affaldsstoffer og ødemer. Jeg har også mærket hud, som senere viste sig at indeholde kræft, og her må jeg sige, at det i alle 5 tilfælde har handlet om brystkræft, hvor kvinderne havde et meget stift og fastlåst bindevæv omkring brystkassen og ud i armhulerne.

Hvorfor får man cellulite?

Nyrerne er det organ, som renser og udskiller kroppens syreophobninger, men da nyrerne kun kan udskille en vis mængde hver dag, kan din krop deponere den overskydende syre i fedt og særligt i led og samlinger, og når kroppen får tilført mere syre end den kan nå at udrense, finder kroppen selv et “ufarligt” sted at deponere den. Det vil typisk være i fedtvævet, hvor den ikke kan skade livsvigtige organer. De fleste mennesker deponerer derfor affaldsstofferne i fedtvævet, men hos nogle bliver det desværre også deponeret som krystaller i led – urinsyregigt er her et godt eksempel.
Bindevævet forbinder hele kroppen indvendigt fra top til tå, og sidder rundt om vores knogler, organer, muskler og sener, og fungerer ved at ”smøre” kroppen. Er dit bindevæv sundt og smidigt, vil det fungere som et fint beskyttende lag omkring alle organer og muskler. Bindevævet består af 7 tynde hinder, som hele tiden bevæger sig i forhold til hinanden, og er kroppens største organ. Det er også bindevævet, som holder hele kroppen sammen. Men hvis dit bindevæv ikke har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt, og trækker sig sammen, og på huden vil det betyde, at der dannes små fordybninger  – som vi ser ved cellulite.

Bindevævet fungerer samtidig også som et slags filter, der udskiller affaldsstoffer. I løbet af 2 dage passerer der faktisk op til 15 liter væske gennem kroppens bindevæv, men hvis bindevævet ikke fungerer, kan kroppens affaldsstoffer og frie radikaler sætte sig i bindevævet og skyde op i den svage hud, og vise sig som de små buler vi også genkender fra cellulite.

Hvordan kan man afhjælpe og forebygge cellulite?

Bindevævet har brug for væske til at holde sig sundt og smidigt, og her er det at Chanson’s ioniserede vand kommer ind i billedet. Ved at drikke vandet fra en Chanson ioniseringsmaskine får du  ikke ”bare” vand, men vand, som er basisk og fyldt med ny energi og antioxidanter. Det basiske vand kan hjælpe vævet til at slippe og udrense syreophobningerne, og da det ioniserede vand er meget lettere at drikke, vil du hydrere bindevævet mere optimalt, og dine affaldsstoffer vil blive skyllet ud af bindevævet.

Drop de dyre cellulitecremer og drik istedet basisk ioniseret vand, som kan hjælpe hele kroppen.

Cellulitecremer er kun en overfladisk behandling, men på denne simple måde kan du altså langsomt men sikkert, fjerne cellulite og samtidigt få en mere sund og lækker hud …for ikke at tale om alle de andre fordele, der er ved at drikke Chansons basiske ioniserede vand.

By |2017-07-27T13:24:28+02:00juli 16th, 2015|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.