Hvad er Budwig kuren, Budwig diæten eller Budvig protokollen ….kært barn har mange navne

Dr. Johanne Maria Budwig var tysk biokemiker som levede fra 1908 – 2003. Hun forskede hele sit lange liv i sammenhængen mellem bearbejdet fedt og Cancer idet hun fandt at fedtsyresammenhængen i kræft knuder er anderledes end i normale celler.

Budvig kuren

1 spsk økologisk hørfrø
2 spsk økologisk hytteost
1 frisk kværnet hørfrø

Hørfrøolie piskes sammen med hytteost. Hele hørfrø kværnes i en kaffekværn og tilsættes. lige før servering kværnes hørfrø og når først de frisk kværnede hørfrø er tilsat skal blandingen spises inden for 15 min for at de frisk kværnede hørfrø ikke når at påbegynde harskning.
Tips: hørfrøolie og hytteost kan laves i større portioner og opbevares i køleskabet.

Budwigs anbefaling er at du som kræft patient spiser 6 portioner pr. dag. men kan som terminal øges til 8 portioner.

For at det bliver holdbart og udholdelig at spise denne Budvig blanding så ofte som Johanne Budvig anbefaler, kan det være hjælpsomt at tænke blandingen ind som tilbehør til andre gode antiinflammatoriske og basisk fødevarer eller som tilbehør og/eller pålæg etc.
Her finder du en planche over hviske fødevare som er basisk og hviske som er sure og som du bør holde dig fra. Syre-Base balancen

Antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk vand – et vigtigt supplement til Budwig kuren

Alle mennesker har brug for energi – LIVSENERGI og det får vi kun ved at spise levende mad og drikke levende vand.
Hensigten med Budwig kuren er at oplade dine celler med frisk og levende fedt så bevægelsen over dine cellemembraner kan forbedres og energi kan komme ind og ud igennem cellernes fedt membran. Raffineret fedt har mistet den energi som cellerne har brug for for at kunne holde sig levende og spændstige.  Derfor er det vigtigt at undgå alle raffinerede fedtstoffer og generelt raffinerede fødevarer.


Som kræftpatient har du brug for alt hvad der kan tilføre kroppen energi

Vand er kroppens vigtigste næringskilde næst efter ilt og derfor vigtigt og livsforlængende at tilføre kroppen levende vand. Levende vand kendte man allerede til da   klostre og kuranstalter blev bygget. Allerede dengang vidste man at det var energi og livgivende at drikke helende kildevand. Man har altså gennem historien vidst, at frisk kildevand er helbredende og fyldt med liv men den moderne li

Hvordan får jeg gjort mit vand levende?

  1. Du kan flytte op i bjergene og bosætte dig ved en kilde hvor du hverdag kan hente dit drikkevand.
  2. Du kan røre dit vand ca. 1 time og vandet struktur vil ændre sig fordi du tilfører det energi.
  3.  Du kan lade vandet passere en magnet, et grander anordning som vil strukturer vandet
  4. Du kan lade dit vand ioniserer i en ioniseringsmaskine.

Hvad er en ioniseringsmaskine

En ioniseringsmaskine er en maskine som ved hjælp at strøm og titaniumsplader i et elektrolysekammer, som kan gøre dit vand levende og strukturere vandmolekylerner i mindre enheder så energien nemmere kan kunnne ud i de yderste/dybeste og mindste celler af kroppen. En ioniseringsmaskine vil samtidig kunne gøre dit vand en kende mere basisk som var det frisk vand fra bjerg kilden. Med andre ord, så kan du med en ioniseringsmaskine få din egen bjergkilde på køkkenbordet. En ioniseringsmaskine vil typisk også have et filtrerings filter så den kan fjerne pesticider, medicinrester, nitrat og andre hormonforstyrrende stoffer fra dit drikkevand.

Share this
Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us