//Birger er en glad mand fordi han drikker …. basisk vand med antioxidanter

Birger er en glad mand fordi han drikker …. basisk vand med antioxidanter

Birger Bülow har en fortid som soldat i søværnet, og han har hele sit liv været aktiv i både arbejds- og fritidsliv. Men som årene er gået, kan han også mærke bagsiden af den hårde træning. Kroppen er blevet slidt og begyndte at sende  signaler om, at den ikke længer var helt så frisk.  Birger havde godt nok været fysisk aktiv og altid dyrket sport, men han havde også presset sig selv og røget lidt for mange cigaretter gennem årene.

Birgers kone er sygeplejerske og hun havde en dag introduceret ham til en Chanson maskine, som de havde fået på hendes arbejde hos hudlægerne i Roskilde, og hun var vældig begejstret. Så der gik heller ikke længe inden hun havde købt til hjemmet i Klampenborg. Birger skulle montere den, men der gik dog lidt tid inden Birger fik den installeret – måske et udtryk for at han var træt og havde ondt, men måske også et udtryk for at han ikke rigtig troede på projektet …og det var jo iøvrigt heller ikke første gang hans kone kom med nye sundheds projekter 🙂

Maskinen blev installeret og Birger begynder langsomt  at kunne registrere ændringer i kroppen. Han registrerer som det første, at han ikke længer vågner om natten med sure opstød og at hans refluks gik i sig selv og  fordøjelse blev væsentlig forbedret. Han var  ikke længere oppustet når han havde spist, hans led blev mere bevægelige og minde smertefulde – særligt om morgnen… og han fik langsomt mere energi til også at kunne følge med “drengene” når de 2 gange om ugen mødes ved Jorden rundt og cykler ca 60 – 90 km.

Så alt i alt er Birger idag en endnu gladere mand, som dagligt drikker sine 2½ l basisk ioniseret vand og han er særligt glad fordi hans kone valgte den smarte model med eget vandhane og selve ioniserings apparatet gemt i køkkenskabet.

Her kan du læse mere om ioniseringsmaskinen som producerer det basiske H2 vand – fyldt med antioxidanter

By |2017-06-15T10:52:37+02:00april 18th, 2017|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.