/Styrk dit immunforsvar med en basisk krop og hold dig ung
Styrk dit immunforsvar med en basisk krop og hold dig ung2017-06-15T10:52:29+02:00
Basisk ioniseret vand

Hvis du holder din krop let basisk med ioniseret vand, giver du dine celler de allerbedste livsbetingelser.

 

Styrk dit immunforsvar med en basisk krop og hold dig ung

Forsker Dr. Otto H. Warburg vandt Nobelprisen for at opdage årsagen til kræft.

Hvorfor fik Dr. Warburg i 1931 Nobelprisen for sin forskning omkring sammenhængen mellem kræft  iltfattige celler?
Dr. Warburg var forsker og opdagede, at når der er mangel på ilt, skabes der et surt og iltfattigt miljø, hvor kræftceller kan trives, samt at alle normale celler har et absolut krav om ilt for at kunne leve, mens kræftceller kan leve uden ilt.

Warburg lavede forsøg hvor han fratog en celle ca. 35% af dens ilt i 48 timer og fandt, at den kunne udvikle sig til kræft.  Omvendt fandt han også, at celler som lever i et stærkt iltet basisk miljø ikke kan udvikle sig til kræft.


Hvad har iltfattige celler og kræft med syre base balancen at gøre?

Vand kaldes kemisk for H2O, og et vandmolekyle består således af to brintatomer H (H for Hydrogen) og to iltatomer O (O for Oxygen). Brint og ilt som molekyler  H+ og OH-.

En pH på 7 betyder neutralt – og i det vand som vi kalder postevand er  værdien altid ca. pH 7 og derfor et udtryk for, at der er balance i splittelsen mellem H+ og OH-.

Hvis pH er mindre end 7, er den sur og der er flere frie H+ end OH- i opløsningen.
Hvis pH er over 7, så er blandingen basisk og har en overrepræsentation af OH-.

pH måling af blod, spyt og urin.

Den aktuelle pH-værdi i et menneske måles bedst via spyt og i urin
Man kan simpelt udføre en Ph måling via ph-indikator strimmel lakmuspapir.

Blodets pH i mennesker er 7,36 (7,35-7,45), og  selv ganske små variationer skaber problemer! Kroppen er altså hele tiden på arbejde med at balancere kroppens pH-værdi.

Urinens aktuelle pH værdi er ofte en indikator på, hvad vi har spist og drukket det seneste døgns tid. Således vil en solid fest med kød og alkohol, samt stress og overdreven motion  give sig udslag i en sur pH-værdi. Urinens pH-værdi bør som hovedregel ligge på 7 – det vil vi gerne have, men den er ofte mere sur.

Hvor sur er du? 

De fleste menneskers kostvaner udfordrer desværre kroppens evne til at holde sig let basisk til istedet at være sur.

Med en ioniseringsmaskine kan du ganske enkelt hjælpe dig selv hver gang du drikker et glas vand. I ioniseringsmaskinen kan du nemlig regulere pH-værdien i det vand, du drikker, og ændrer dit neutrale vandhane vand  (pH 7) til at du kan drikke svagt basisk vand vand fra pH 8 – 9,5. Herved giver du kroppen en chance for at neutralisere den syre, som måtte stamme fra en for travl hverdag, forkert livsstil eller fra en usund og syredannede kost.

Basisk krop styrker dit immunforsvar holder dig ung  og giver dig indre glæde og veltilpashed.

Tænk på kroppen som en container fyldt med billioner af celler, som alle er veltilpasse og glade. Ved at holde din krop let basisk, holder du kroppen ung ved giver du dine celler de allerbedste livsbetingelser, og en basisk livstil vil  påvirke dit liv positivt på et utal af måder. Lige fra måden du spiser, tænker, føler og lader dig stresse på, til måden du bevæger dig og trækker vejret på.