//Ioniseret vand mod senfølger ved kræftbehandling

Ioniseret vand mod senfølger ved kræftbehandling

Fordi flere oplever senfølger ved kræftbehandling

…når en raskmelding ikke er det samme som at være befriet for smerter, træthed eller andre helbredsmæssige udfordringer, som kan betyde en forringelse af livskvaliteten.

Har du haft kræft? Eller kender du én, som har mærket sygdommen på tætteste hold? Så er chancen for, at du kender til ubehagelige senfølger ved kræftbehandling så som eksempelvis depression, smerter eller træthed, overhængende stor.

For selvom kræftbehandlingen i Danmark er blevet markant forbedret gennem de seneste årtier, oplever flere og flere patienter, ifølge rapporten “Vidensopsamling på senfølger efter kræft hos voksne“, som er udarbejdet for Sundhedsstyrelsen, senfølger i forbindelse med deres behandlingsforløb.

”Du er rask” – men måske føles kroppen ikke helt, som den gjorde før?

Antallet af patienter, som er ramt er senfølger, er nu så stort, at det skønnes, at minimum 50% af alle kræftpatienter, i en eller anden grad, er mærket af deres behandlingsforløb efterfølgende.

Langt de fleste af os kan nok godt blive enige om, at hvis bare vi kan blive fri for skydeskiven i panden – kræften – så tager vi gerne en anden, knap så dødelig, lidelse med i aftalen. For hvem vil ikke gerne bytte brystkræft for smerter i skulderen eller leukæmi med træthed?

Men selvom de fleste nok ikke tøver meget ved udsigten til en byttehandel som denne, bliver senfølgerne på den lange bane ofte svært livsforringende – det kan blive svært at passe job, være social eller aktiv… Du er levende – men lever du, sådan rigtigt?

Færre, eller slet ingen, senfølger når du drikker basisk, ioniseret vand

Basisk, ioniseret vand har i flere studier vist en positiv effekt på senfølger, når vandet drikkes i forbindelse med konventionel behandling så som kemo og stråling, hvilket skyldes, vandets høje indhold af h2, også kaldet molekylært hydrogen.

Ved at drikke basisk, ioniseret vand gennem seks uger kan du, i forbindelse med kræftbehandlingen, mindske den oxidative stress fra behandlingen samt forekomsten af inflammation i kroppen og samtidig hæve livskvaliteten – du vil altså have det bedre og føle dig gladere under behandlingen…

…og det er præcis det, forskere fra University of Pittsburgh i USA fandt ud af i 2011. Her testede de to patientgrupper, som modtog stråleterapi – én gruppe, som supplerede behandlingen med basisk, ioniseret vand, og én kontrolgruppe, som drak almindeligt vand. Og der var tydelig forskel mellem testgruppen og kontrolgruppen, især på patienternes følelse af livskvalitet.

Vores kunder mærker også forskellen

Resultatet af forsøget fra University of Pittsburgh, og alle de andre forsøg, som du kan læse mere om her, kommer ikke som en overraskelse for os hos Chanson Danmark – ej heller for de af vores kunder, som selv har mærket effekten på egen krop, og – ikke mindst – oplevet forskellen på eget forløb frem for medpatienters.

En af de kunder er Anette der, som tidligere brystkræftpatient, har været igennem utallige behandlinger, men i dag ingen senfølger oplever i forbindelse med sin medicin. Her er hvad hun siger om sine oplevelser og iagttagelser:

Basisk ioniseret vand mod senfølger ved kræftbehandling fra vores Chanson Royal

”Jeg får jo stadig noget anti-hormonmedicin, som hedder Letrozol, og det er kendt for at give mange muskel- og ledsmerter. Og det som det ioniserede vand har betydet for mig, det er, at det har jeg faktisk ikke mere… Før var det sådan, at når jeg rejste mig fra en stol, for at skulle gå hen over gulvet, så følte jeg mig som om, jeg var 80 – sådan føler jeg mig slet ikke nu! Jeg føler mig, som jeg er – jeg er 55, og jeg kan alt det, jeg burde kunne i den alder”.

Anette, tidligere brystkræftpatient

Flere stemmer i med samme oplevelse

…for Anette er bare en af flere kunder med samme oplevelse – læs blandt andet også om Tine Hundrups oplevelser her eller Pia Falk Bjerregaard her.

Du kan læse mere om andre studier her og se flere kundeberetninger her.

By |2017-10-26T08:17:54+02:00oktober 25th, 2017|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.