//Basisk ioniseret vand – genskaber din vitalitet.

Basisk ioniseret vand – genskaber din vitalitet.

Ioniseret vand kaldes også for levende vand fordi vandets ioner er aktive. Levende vand er det naturlige vand og kommer i sin oprindelige form fra kilder og gletsjere, hvor det over tid har været i bevægelse og er blevet fyldt med bevægelsesenergi, ilt, naturlige mineraler og vitalitet

Tidligere bosatte befolkningsgrupper sig ved kilder og ved naturlige vandudspring. Senere op igennem historien placerede man klostre og kursteder ved kildernes udspring, så syge og svagelige blev helbredt når de kom til kurstederne og drak vandet fra kilden. I tusinde af år har man brugt kildevand til helbredelse uden at vide præcis hvorfor at vandet havde denne helbredende kraft.  I dag kender vi den naturvidenskabelige forklaring på at vand fra kilder virker helbredende i den menneskelige krop.

Forklaringen findes i den bevægelsesenergi, som naturen tidligere genererede, når vandet rislede ned over stenene i naturlige vandløb og hvor vandet opsamlede energi. Forskere har udviklet metoder til at måle denne energi og kalder den for ORP værdien som måles i millivolt (mV).  ORP værdien står for Oxidation Reduktions Potentialet og kaldes populært for antioxidant effekten.

Naturligt rent kildevand er det optimale at drikke, men desværre ikke realistisk pga. vores geografiske placering, forurening og fordi vi i dag drikker grundvand som i tusinder af år har ligget stille og tabt energien. Derfor kommer teknologien os til hjælp med ioniseringsmaskinen som kan installeres i dit køkken og genskabe vandets energi og pH balance som hvis du drak frisk kildevand fra nord Norge …inden der var noget som hed syreregn!

Historien bag ionisering af vand

Det startehunzai folketde tilbage i 1940’erne, hvor forskere var fascineret af Hunza-folket som boede højt oppe i Himalaya-dalen i Pakistan. De havde ry for at blive fra 100 – 130 år gamle, og man mente at gletsjervandet var den vigtigste faktor bag deres sundhed og lange levetid.

Ansporet af Hunza-folkets evne til at holde sig sunde og leve af det friske livgivende vand, udviklede russerne brugen af elektrolyse og ionisering. Deres arbejde fik japanske forskere til at interessere sig for ionisering, og i 1954 blev de første ioniseringsmaskiner introduceret på japanske universiteter til eksperimenter på dyr og planter. Dette blev begyndelsen for funktionel vandteknologi.

Den  første kommercielle ioniseringsmaskine blev tilgængelig i Japan i 1958. I 1960 dannede en gruppe af japanske læger og landbrugsforskere et særligt forskningsinstitut til at undersøge og udvikle brugen af denne teknologi. Som et resultat af deres arbejde blev ioniseringsmaskinen  godkendt som medicinsk udstyr af den japanske regering.

De nyttige oxiderende effekter fik hurtigt anerkendelse og man begyndte at eksperimentere med ioniseret drikkevand til mennesker. Ioniseringsmaskinen har været et husholdningsapparat i Japan siden 1985. Herfra har det bredt sig, først til andre asiatiske lande hvor især Taiwan er førende, og nu for nogle år siden så vi de første maskiner i Danmark. Amerikanerne er langt fremme, og mange amerikanske husstande har i dag både en ioniseringsmaskine og et vandrensningssystem på deres drikkevand.

Syreophobninger er grobund for sygdom

Et af de store altoverskyggende sundhedsproblemer ved vores moderne livsstil er, at vi er for sure. Hvis vi kigger på forholdet mellem syre og base, så indtager vi alt for meget syre, som skaber syreophobninger ubalance og grobund for sygdom. Vi kan forsøge at rette op på syre/basebalancen ved F.eks. at spise økologisk, masser af grøntsager, dyrke motion, holde op med at ryge og drikke cola, kaffe, vin m.m., eller vi kan vælge at drikke basisk ioniseret basisk ioniseret vand…

Forsker og doktor, Otto H Warburg, fik i 1931 Nobelprisen og har forsket i syre/base balancen. Han fandt at: “Alle normale celler har en absolut forudsætning for ilt, men kræftceller kan leve uden ilt. En regel uden undtagelse.” Dr. Warburg har gjort det klart, at den egentlige årsag til kræft er iltmangel, hvilket skaber en sur tilstand i den menneskelige krop. Han opdagede ligeledes, at kræftceller ikke kan overleve i basisk miljø.

Dr. Theodore Baroody skriver i bogen; Alkalize or Die; ”At sygdomme og ubalancer kommer fra den samme årsag; for meget syre i kroppens væv, og at størstedelen af den vestlige verdens befolkning lider af acidose (syreforgiftning) i kroppens væv”.

Chanson Max Miracle ioniseringsmaskine pris 16.350 kr.

Afbetaling pr. mdr.: kr. 379,-

By |2018-05-30T12:59:10+02:00december 2nd, 2015|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.