Antiinflammatorisk drikkevand
et hjælpsomt supplement til antiinflammatorisk kost

Antiinflamatorisk kost er fantastisk og vi bør alle spise mere basisk og antiinflammatorisk! Men hvorfor gør vi det så ikke? En af forklaringerne kan måske være tid. Det kræver tid at tilberede friske grønne råvarer, de kan ikke holde sig i længere tid, de skal skæres og snittes blandes og serveres frisk. Smaget er også anderledes end gammel traditionelt kost som primært smager sødt og salt og og…

Jeg kender det godt som mor til 3 og et til tider hektisk arbejdsliv og så kender jeg også følelsen af at have pisket rundt for at nå det hele og man med stor stolthed og passion sætter det på bordet ….sidder der 3 børn og måske en mand og vrider næsen i underlige retninger.

Ambitionerne søndag aften er store  og mandag starter godt med sund morgenmad med smoothie og mandag er energien stadig høj og der bliver lavet sund aftensmad til alle energien er høj og det kører… men allerede onsdag  siver energien langsom ud og der kommer måske ting på tværs. Torsdag morgen kommer vi for sent op,  morgen smootie og den gamle morgenmad findes frem i skuffen. Planen skrider og allerede torsdag aften ender vi med igen at bestille en pizza.

mængden af antioxidanter i basisk ioniseret vand med molekylær hydrogen

Antiinflammatorisk kost er helsebringende og vi bør alle spise og drikke basisk og dermed antiinflammatorisk

Den gode nyhed er, at du også kan drikke antiinflammatorisk vand ved installationen af ​​din egen “bjergkilde” i form af en Chanson Ioniseringsmaskine.

Hvis du er i tvivl om det er antiinflammatoriske fødevarer, kan du som hovedregel tænke, til det skal være frisk og så grønt som muligt. Helt basalt, kan du billedliggøre det ved, på friske grøntsager er knasende og hvorfor fyldt med energi som kan over bruge til at spise celler, men så snart spinaten får lov til at ligge vil energi langsomt aftage.

Drik basisk og antiinflammatorisk vand

Vidste du, at med en ioniseringsmaske, vil du i én og samme maskine kunne rense dit vand for pesticider, gøre vandet basisk og super antiinflammatorisk. Så hver gang du tapper et glas frisk vand vil du kunne berige dig selv med super rent og sundt vand.

Vand fra naturlige og rene kilder er basisk, levende og har antiinflammatoriske egenskaber. Man har i bjergområder fundet friske kilder, hvor vandet næsten er mælkehvidt, fordi det kun er en brint. Brint som på engelsk hedder hydrogen og fra 2007 og frem til idag er der er skrevet et stort antal videnskabelige artikler om netop molekylær hydrogen H2. På vores hjemmeside har vi samlet generel viden om ioniseret vand og molekylær brint