Antiinflammatorisk

Antiinflammatorisk drikkevand
– et hjælpsomt supplement til antiinflammatorisk kost

At der kan være antioxidanter i vand er måske ny viden for dig, men virkelig værd at give opmærksomhed, fordi det kan  tilføre dig de antioxidanter som du mangler for at kroppen kan få mere overskud og mere energi.

Antiinflamatorisk kost kender du måske. Det er godt og helende for kroppen.  Vi bør alle spise mere basisk og antiinflammatorisk! Men hvorfor gør vi det så ikke?

En af forklaringerne kan måske være tid. Det kræver tid at tilberede friske grønne råvarer, og de kan ikke holde sig i længere tid, de skal skæres og snittes blandes og serveres friske.

Ambitionerne søndag aften er store  og mandag starter godt med sund morgenmad måske en grøn smoothie etc. Mandag aften er energien stadig høj og der bliver lavet sund aftensmad til alle   …det kører!  Men allerede onsdag siver energien langsomt og der kommer måske et møde på tværs. Torsdag morgen kommer den gamle morgenmad på bordet.
Planen skrider og torsdag aften ender det måske med en pizza helt uden salat og grøntsager.

Så mange antioxidanter er der i 1 liter Chanson vand = derfor er Chanson vand antiinflammatorisk

Antioxidanter bananer sammenlignet med 1 liter Chanson vand
Antioxidanter i spinat sammenlignet med 1 liter Chanson vand
Så mange antioxidanter i 264 æbler
Antioxidanter i 25 gulerødder sammenlignet med 1 liter Chanson vand

Antiinflammatorisk kost er helsebringende og vi bør alle spise og drikke basisk og dermed antiinflammatorisk

Den gode nyhed er, at du også kan drikke antiinflammatorisk vand ved installationen af ​​din egen “bjergkilde” i form af en Chanson Ioniseringsmaskine.

Hvis du er i tvivl om det er antiinflammatoriske fødevarer, kan du som hovedregel tænke, de skal være friske og så grønt som muligt. Helt basalt, kan du billedliggøre det ved, at friske grøntsager er knasende og derfor fyldt med energi, som kan optages i dine celler, men så snart spinaten får lov til at ligge vil energi langsomt sive ud og spinaten vil visne hen.

Hvem har brug for antiinflammatorisk vand

Alle har brug for at drikke let basisk ioniseret antiinflammatorisk vand. Jo ældre vi bliver jo større er behovet fordi vi “desværre” i den vestlige verden lever for inflammatorisk og syrefyldt. vores kroppe udsættes i højere og højere grad for oxidativ stress som langsom nedbryder vores eget immunsystem.

ALLE med autoimmune sygdomme vil have store sundhedsmæssige fordele ved at drikke antiinflammatorisk Chanson vand og spise antiinflammatorisk. Men vand er særligt effektivt fordi kroppen består af 70% vand og de antioxidanter som produceres i Chanson vandet er verdens mindste og kraftigste antioxidanter. Chanson vand  vil kunne hjælpe til at opretholde et stærkt og sundt immunforsvar så kroppen eget immunforsvar kan arbejde optimalt

Chanson vand er Antiinflammatorisk vand, fordi det med sin helt unikke struktur er i stand til at trænge hurtigere end almindelig vand – ind i kroppens celler. Og så er det er basisk og smæk fyldt med antioxidanter.

Hvad er autoimmune sygdomme?

En autoimmun sygdom, er en sygdom der “fejlagtigt” går til angreb på kroppen.

Immunsystemet er et kompliceret system, som er styret af hormoner, som i samarbejde med celler og proteiner arbejder sammen for at bekæmpe infektioner.
En del af immunsystemet er at danner antistoffer mod de mikroorganismer, som trænger ind i kroppen, men i nogle tilfælde tager immunsystemet desværre fejl eller immunsystemet bliver så udfordret pga det vi GØR, SPISER og TÆNKER at den angriber et eller flere af sine egne organer.

1.000.000 danskere har en eller flere autoimmune sygdomme!

Der findes over 100 forskellige autoimmune sygdomme og generelt kan man sige at alle disse autoimmune sygdomme bedres ved at leve aniinflammatorisk og drikke antiinflammatorisk vand.

Organspecifik – ikke-organspecifikke autoimmune sygdomme

I organspecifik er det typisk ét organ der er ramt, såsom skjoldbruskkirtlen (Hashimotos) og bugspytkirtlen (Type 1 diabetes).
I ikke-organspecifikke er det generelt spredt ud over hele kroppen. Såsom leddegigt og lupus

Autoimmune sygdomme er nedbryder langsomt kroppen og derfor står Autoimmune sygdomme også en af de 10 hyppigste årsager til død og invaliditet i hele den vestlige verden og 75% af de ramte er kvinder med børn og ca 30% af alle kræftpatienter (cancer) har en autoimmun sygdom.

De mest “kendte” autoimmune sygdomme er:

Type 1 diabetes, psoriasis, Hashimotos, Crohns sygdom, colitis ulcerosa, leddegigt, Sclerose (MS), Graves, Lupus, Addison, Cøliaki, Sjøgrens, Alopecia…. og mange flere.autoimmunne sygdomme Addisons sygdom
Akalasi, Alopecia – pletskaldethed, Antifosfolipid syndrom, Astma, Atopisk dermatitis
Autoimmun encefalitis (hjernebetændelse), Autoimmun hepatitis, Autoimmun hæmolytisk anæmi (AIHA), Autoimmun pankreatitis (AIP), Autoimmun Polyendokrin Syndrom (APS). Behçets sygdom, Buergers sygdom (thrombangiitis obliterans), Bulløs pemfigoid, Churg-Strauss syndrom, Colitis ulcerosa (IBD)
CREST syndrom, Crohns sygdom – morbus Crohn (IBD)
Cøliaki, Dermatitis herpetiformis, Dermatomyositis
Diabetes (type 1), Diskoid lupus (DLE), Endometriose, Epidermolysis bullosa aquisita
Eosinofil øsofagitis, Erythromelalgia, Essentiel cryoglobulinemisk vaskulitis, Feltys syndrom, Fibromyalgi, Glomerulonefritis (nyrebetændelse), Goodpasture’s syndrom
Graves sygdom, Guillain-Barré syndrom, Hashimotos sygdom, Henoch-Schönlein purpura, Hidrosadenitis suppurativa – HS Hypoparathyreoidisme, IgA-nefropati

Juvenil idiopatisk artritis (Børnegigt), Kardiomyopati, Kawasakis syndrom
Kronisk inflammatorisk demyeliniserende polyneuropati (CIDP), Kronisk non-infektiøs osteomyelitis (CNO), Kutan leukocytoklastisk angiitis, Kæmpecelle arteritis (temporal arteritis), Lambert-Eaton myasthenic syndrom (LEMS), Leddegigt, Lichen planus, Lichen sclerosus
Lungefibrose (pulmonary fibrosis), Lupus, Menières sygdom, Mikroskopisk kolitis
Mikroskopisk polyangiitis, Mixed Connective Tissue Disease (MCTD)
Morbus Bechterew, Multipel sclerose – MS, Myalgisk Encephalomyelitis – ME
Myasthenia gravis, Myokarditis, Narkolepsi, Neuromyelitis optica (NMO – Devic’s sygdom), Neutropeni, Opticus neuritis (synsnervebetændelse)
Parkinsons sygdom, Pemfigus, Perikardit, Perniciøs anæmi, Polyarteritis nodosa
Polymyalgia rheumatica (muskelgigt), Polymyositis, POTS (Postural Ortostatisk Takykardi-Syndrom), Primær biliær cirrose, Primær immun trombocytopeni (ITP)
Primær skleroserende kolangitis, Prurigo nodularis (PN)
Psoriasis, Psoriasisgigt, Pustulosis palmoplantaris
Pyoderma gangrenosum, Raynauds fænomen,Reaktiv artritis (Reiters syndrom)
Relapsing Polychondritis, Rosacea, Sarkoidose, Scleritis, Sklerodermi, Sjøgrens syndrom, Stiff person syndrome (SPS), Sweet syndrom, Takayasu arteritis
Type 1 diabetes, Urticaria (Nældefeber), Uveitis, Vaskulitis (blodkarsbetændelse)
Vitiligo, Wegeners Granulomatose (Granulomatose med polyangiitis),
kilde: Faim- foreningen for autoimmune sygdomme