Antiage water bekæmper Cellulite og hydrere din hud -indefra!

Lider du af dårlig cirkulation i dit bindevæv? Føles din hud kold, stiv og øm?

Så skal du ind og kigge på det væske du drikker om det er syre dannende eller base dannende og generelt på hvor meget væske du drikker.

Basisk ioniseret vand med antioxidanter har vist sig yderst effektivt som antiage, fordi det holder dig ung og vital helt ind  kroppens DNA

Når kroppen forfalder skyldes det, at dit bindevæv er fyldt med affaldsstoffer, og har brug for en grundig og langsigtet udrensning. Det kaldes Cellulite, når det ikke er en sygdom (som f.eks. Cellulitis), men heller ikke er en rask og velfungerende hud. Det opstår i bindevævet under huden, hvor der er dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer.

Som massør, kropsterapeut og åndedrætsterapeut gennem 30 år har jeg mærket meget forskelligartet hud, og jeg har præcis mærket hud og bindevæv, som var helt udspilet og hævet af affaldsstoffer og ødemer. Jeg har også mærket hud, som senere viste sig at indeholde kræft, og her må jeg sige, at det i alle 5 tilfælde har handlet om brystkræft, hvor kvinderne havde et meget stift og fastlåst bindevæv omkring brystkassen og ud i armhulerne.

Hvorfor får man cellulite?

Nyrerne er det organ, som renser og udskiller kroppens syreophobninger, men da nyrerne kun kan udskille en vis mængde hver dag, kan din krop deponere den overskydende syre i fedt og særligt i led og samlinger, og når kroppen får tilført mere syre end den kan nå at udrense, finder kroppen selv et “ufarligt” sted at deponere den. Det vil typisk være i fedtvævet, hvor den ikke kan skade livsvigtige organer. De fleste mennesker deponerer derfor affaldsstofferne i fedtvævet, men hos nogle bliver det desværre også deponeret som krystaller i led – urinsyregigt er her et godt eksempel.

Bindevævet forbinder hele kroppen indvendigt fra top til tå, og sidder rundt om vores knogler, organer, muskler og sener, og fungerer ved at ”smøre” kroppen. Er dit bindevæv sundt og smidigt, vil det fungere som et fint beskyttende lag omkring alle organer og muskler. Bindevævet består af 7 tynde hinder, som hele tiden bevæger sig i forhold til hinanden, og er kroppens største organ. Det er også bindevævet, som holder hele kroppen sammen. Men hvis dit bindevæv ikke har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt, og trækker sig sammen, og på huden vil det betyde, at der dannes små fordybninger  – som vi ser ved cellulite.

Syreophobninger kaldes også for frie radikaler og de opløftende er at man kan drikke basisk vand med antioxidanter som ganske enkelt vil hjælpe med denne oprydning og fjerne/elliminere celluite og syreophobninger.

De fleste er klar over at kroppen består af meget vand. Men det er de færreste , der er klar over, at dette ændre sig, jo ældre vi bliver. Som barn har vi mere vand i kroppen end som voksen, mens ældre mennesker ligger på omkring 50 – 60%.
Med alderen bliver fugtigheden mindre i kroppen, mens sygdomme og dårlig livsstil ligeledes kan have en direkte indflydelse på nyrenes evne til at rense kroppen. Derfor bør alle voksne drikke min 2 liter rent vand pr. dag.

Men vand er ikke bare vand og noget vand er meget mere end bare vand

Der findes noget vand, som kan modvirke celluite og mange af de aldringssymptomer som langsomt opstår i huden. Det hedder ioniseret vand. Ioniseret vand har for længe siden påvist, at det tilmed kan forandre kroppen og føre kroppen tilbage og derfor virker som “antiage water”

Det er interessant at lægge mærke til at det miljø som vores celler lever i, også kaldet mellem cellevæsken eller celle-lymfevæsken er let basisk. Kroppens celler kan ikke fungere optimalt, hvis de er omgivet af syre – altså hvis der er ubalance i kroppens syre base balance.

Cellerne kan ikke komme af med affaldsprodukterne. Der begynder at opstå ophobninger af affaldsstoffer og celluite.

 1.  ioniseret vand har frie elektroner og kan tilføre kroppen rensende antioxidanter.
 2.  ioniseret vand er basisk
 3.  ioniseret vand har nemmere ved at blive optaget fordi vandmoleklyngerne bliver halveret
 • iWater – Mini Ionizer OnTheGo

  1.599,00 DKK
 • Hydrogen

  iWater – Mini Ionizer TI 2.0

  1.999,00 DKK
 • Antiinflammatorisk vand

  iWater – Ionizer Kande

  2.599,00 DKK
 • Royal Ioniserings maskine

  Chanson Royale Ioniseringsmaskine

  19.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max Ioniserings maskine (hvid)

  Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

  14.995,00 DKK
 • Max lite Ioniserings maskine

  Chanson Max Lite 5

  13.350,00 DKK
 • Max lite_ 3

  Chanson Max Lite 3

  11.350,00 DKK
 • Revolution Ioniseringsmaskine

  Chanson Revolution ioniseringsmaskine

  23.850,00 DKK