Gi kroppen de optimale betingelser for naturlig healings proces – med verdens mest intelligente og simpleste antioxidant

Nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer, og må indse at de bedste svar ligger lige for,
– det kan ikke siges bedre, når vi taler om antioxidanter.

Du har sikkert hørt om antioxidanter, – om  hvor vigtige de er, i forhold til at forebygge sygdom og din generelle sundhed. Det viser sig, at den kraftigste antioxidant som findes overhovedet er hydrogen. På dansk hedder det brint, og er den mindste, kraftfulde og mest intelligente antioxidant af alle.

Hydrogenrigt vand holder hjernen skarp

Neurodegenerative sygdomme som Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom og ALS er et andet område der synes at være modtagelig for hydrogen terapi.
Flere forsøg har allerede påvist positive resultater ifbm Parkinsons sygdom. Dels har man kunne forebygge yderligere skade hos parkinson patienter og i enkelte tilfælde har man endda kunne påvise funktionsforbedring.

Tilføj mere H til din H2O

Hver celle i kroppen angribes af frie radikaler mindst 10.000 gange om dagen, så det er vigtigt, at vi indtager antioxidanter – i vores mad og i vores kosttilskud – antioxidanter for at udligne virkningerne af frie radikaler og oxidativt stress.

Stoffer som vitamin C og E, glutathion og alfa lipoic syre, plantebaserede flavonoider og enzymer er ​​alle antioxidanter, der kan opveje hærgen af ​​frie radikaler men hydrogen er blot den mindste  og kraftigste af dem alle.

At drikke hydrogen beriget vand får hydrogen ind i blodbanen hurtigt og effektivt. Bemærkelsesværdigt kan hydrogen opløses i vand uden at ændre selve vandet eller dets smag, farve eller andre egenskaber. Ja faktisk bliver vandet istedet mere blødt og velsmagende.

Der er meget få eller ingen bivirkninger af hydrogen terapi

Og sidst men ikke mindst så er er hydrogen mildt og uskadeligt, og påvirker ikke det normale de normale cellernes funktion så længe de er sund og raske og ikke indeholder frie radikaler. Så skulle du få for meget hydrogen ind i kroppen vil du blot udånde det.

Hydrogen – den intelligente antioxidant

Hydrogen indeholder kun én proton og én elektron. Hydrogen er H’et i H2O (vand) og du kan finde hydrogen i alle planter, og i den menneskelige krop og i solen som er det mest hydrogen holdige vi kender.

I The International Journal of Clinical Medicine, kan man læse, at hydrogen molekylen er nøglen til at kunne sænke kroppens aldringsproces. Den første videnskabelige artikel blev skrevet i 2007 hvor verden nærmest var i chok – kunne det nu også passe at hydrogen kunne være så effektfuld? Men forskningen er de senere år blevet fulgt op, af tusindvis af forskningsprojekter og publikationer, hvor man igen og igen er blevet positivt overrasket over hydrogenens unikke egenskaber, til at kunne bekæmpe oxidatidation  og sygdom i kroppen – og hydrogenens evne til at kunne holde kroppen ung og vital.

Hvad sker der når kroppen ældes?

Pga. hydrogenets lille størrelse, er hydrogen den super intelligente antioxidant fordi den er i stand til at bevæge sig alle steder i den menneskelige krop. Hydrogen bevæger sig over alle cellemembraner, over hjerne barriere hinden og helt ind i cellernes mitrochondrier – kroppen små energi kraftværker.

Hydrogen er i stand til at at passere ind i områder af kroppen, bl.a. ind i hjernen hvor andre antioxidanter ikke kan komme og derfor kan hydrogen beskytte os mod celle skader og sygdomme på et dybere plan.

For at kunne forstå disse bemærkelsesværdige effekter, skal vi forstå, hvordan kroppen naturligt ældes og hvad inflammation er for en størrelse.
Aldringsprocessen er resultat af den oxidativ som helt naturligt sker inde i kroppen når vi ældes – vi ruster eller oxidere på celleniveau. Oxidationen angriber og beskadiger vores DNA -inklusiv vores mitrokondrier, vores protiner, cellernes fedt membranener, og enzymsystemet som menes at styre vores ældningsproces.

Denne oxidation kommer af de frie radikaler vi dagligt producere, og desværre vil vi også med alderen producere flere og flere af disse frie radikaler som er en naturlig del af aldingsprocessen. På den lange bane bliver det til betændelse og inflammationen som breder sig ind i cellernes mitokondrier og ødelægger vores mitokondrier – vores kraftværk. MEN det har altså vist sig, at hydrogen kan sænke denne oxidation.

Intelligent antiage til huden – helt naturligt og HELT uden kemi og kirurgi

Hydrogen beriget vand kan beskytte mod ultraviolette stråler og deres skadelige virkninger på på huden. Din hud ændrer sig med tidens pga miljømæssige påvirkninger, men ved at anvende hydrogen beriget vand direkte på huden vil det kunne beskytte huden. Brændte hudflader heler hurtigere når de brugte hydrogenrigt vand – viser undersøgelser. Og en anden interessant undersøgelse viste at forsøgspersoner som dagligt tog bad eller forstøvede sig med hydrogen rigt vand, havde reduceret rynker på bare tre måneder.

Hvordan kan jeg berige mig selv med intelligent hydrogen?

  1. Drikke hydrogen rigt vand via en transportabel iWater kande eller mini ionizer
  2. Installere en Chanson ioniseringsmaskine i dit køkken eller i træningscenteret -en ioniseringsmaskine som vil rense vandet for kemiske stoffer og gøre vandet både basisk og hydrogen rigt.
  3. Brintbad. H2 spa generator (kommer snart i vores shop)
  4. Inhalere h2 via en H2 pure inhale
  5. Forstøve huden direkte med hydrogen via  iWater facemist

Hydrogen er verdens kraftigste antioxidant