Velvære2018-03-23T14:12:46+01:00

SUNDHED OG VELVÆRE

Se kundernes videohistorier om lindrede symptomer og boostet sundhed og velvære.

Tine Pedersen fortæller om hvad ioniseret vand har gjort for hende. Hvordan hendes hud er blevel bedre og mere strålende, håret er blevet kraftigere og neglene er blevet stærkere. Men hendes pigmentforandringer på hænderne er også blevet mindre synlige. Tine synes det ioniserede vand er lettere at drikke, og så har det ogs hjulpet på hendes fordøjelse.

Frede Damgaard er ernærings- og urteterapeut, biopat og irisanalytiker, og en af de første fortalere for syre/base balancen her i Danmark. Han både underviser og vejleder i fordelene ved en basiske livsstil, og har gjort det siden 1974. I denne video deler Frede ud af sine observationer og erfaringer med, hvad basisk ioniseret vand kan gøre for velværet og kroppens balance. Selvfølgelig som supplement til en ellers sund og varieret basisk livsstil.

Martin og Zennie supplerer deres ellers sunde livsstil, med basisk ioniseret vand fra deres Chanson maskine. Hør i interviewet, dem fortælle, hvordan de første gang hørte om ioniseret vand. Det er idag blevet en u-undværlig del af deres liv.

Gitte Brun Jensen har gennem årene prøvet utallige behandlingsformer for de smerter hun dagligt har haft i muskler og led – en bekostelig affære for både pengepungen, men også for energien og det generelle overskud. Efter at Gitte er begyndt at drikke Chanson ioniseret vand er smerterne aftaget betydeligt. Samtidig er der sket en forbedring i hendes kondition og behovet for søvn – også overskuddet er vendt tilbage igen.
Et generelt skrantende helbred fik Heidi til at købe sin Chanson ioniseringsmaskine – en investering, der har tjent sig ind mange gange siden. Heidi er nemlig blevet fri for myoser, konstante hovedpiner og en lænd, der ofte låste sig fast om natten. I de fem år, Heidi har drukket ioniseret vand fra chanson, har hun ikke haft en eneste sygedag eller hvad dertil hører af influenza og feber – det samme er tilfældet for Heidi’s børn, som også drikker vandet.
Efter mangeårig behandling for brystkræft med både operation, kemo, stråler og hormoner døjede Pia Falk Bjerregaard med mange smerter – smerter, som er blevet markant mildere efter hun er begyndt at drikke Chanson ioniseret vand. Men det er ikke kun Pia, der har oplevet forbedringer grundet vandet – også hendes mand nyder nu godt af både forbedret kolesteroltal og et væsentligt lavere blodtryk.
Uforklarlige smerter i Edel Handelund’s storetå fik hende til at købe en Chanson ioniseringsmaskine, og efter en måned er smerterne væk, så hun igen kan gå normalt. Det betyder at hun igen nyder livet som aktiv rytter – at hun ikke længere har smerter, når foden skal klemmes ned i ridestøvlerne. Også symptomerne fra en gammel fødselsdepression er blevet færre – Edel har nu gået en måned uden angstanfald.
På trods af stor skepsis for hustruens nyerhvervede Chanson ioniseringsmaskine, er Bjarke Meyer den dag i dag fri for sin astma -en astma han havde lidt af siden han var otte år gammel.
Efter i få uger at havde drukket Chanson ioniseret vand og sprøjtet ansigtet med syrevand faldt Christinas Allen’s psoriasis endelig til ro, og øjenbrynene groede langsomt ud igen. Også konditionen og udholdenheden er forbedret sammen med Christina’s generelle psykiske velbefindende efter at have lidt af stress.
Janne Lisberg føler sig heldig efter sit møde med Chanson ioniseret vand – en hård depression efter sønnens pludselige død har endelig lettet sit faste greb, og gigtsmerterne i hendes hænder er forsvundet. Det samme er tilfældet for kærestens kramper.
Tine Møller Nielsen’s mand kom en dag hjem med en Chanson ioniseringsmaskine, fordi han ønskede at hjælpe Tine med at få bugt med sine lidelser. Tine havde længe lidt af både hypofysesygdom, udbrændthed, eksem og astma, så nu skulle der prøves noget nyt, havde han besluttet. Hun har nu en mave, der fungerer igen, ro i kroppen og en smuk hud.
Generelt ubehag i form af stive led, træthed, ondt i benene og dårlig søvn fik Vita Kviesgaard til at prøve det ioniserede vand fra Chanson. Forbedringerne kom langsomt – faktisk så langsomt, at Vita først opdagede forbedringerne, da hun, utålmodig efter resultater, stoppede med vandet allerede efter tre uger og pludselig opdagede, at hun igen sov dårligere og de stive led vendte tilbage. Det ioniserede vand kom derfor tilbage på menuen og er der stadig.

Hvis nogen ved noget om sundhed og basisk livsstil, er det Bettinna. Bettinna er forfatteren bag den inspirerende bog om netop basisk livsstil – Alkaline Living. Hun har i mange år arbejdet med træning og coaching ud fra principperne om en krop i balance. En basisk krop. Ifølge hende er det ioniserede vand fra Chanson en god start på en sund, basisk livsstil for alle.

SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “SKØNHED”
SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “TRÆNING”