Præstation2018-03-23T14:18:43+01:00

PRÆSTATION

Find ud af hvordan vores kunder har brugt ioniseret vand til at effektivisere deres træning og restitution.

Michael Jepsen Jensen får mere ud af sin træning. Han er en ung speedwaykører fra Grindsted, som allerede har haft store succesoplevelser. Blandt andet blev han i 2012 U21- Verdensmester. I videoen fortæller Michael hvordan Chansons ioniserede basiske vand har haft store positive indvirkninger på hans restitutionsproces. Her fortæller Michael hvordan hans krop føles mere energirig, så han kan præstere på top niveau.

Mød Birger Bülow som er tidligere professionel soldat i sørværnet, han har i mange år dyrket styrketræning i en atletikklub, men hobbyen blev skiftet ud med en cykel. Her fortæller Birger hvordan Chansons ioniseret vand har været med til at gøre ham til en bedre cykelrytter, da han har fået en fornyet styrke. Se videoen og hør hvordan Birger også har undsluppet sine ryg og led smerter.

Frederik Hede Jensen er et ungt boksetalent, som har mærket fordelene ved ioniseret vand fra Chanson i form af en forbedret restitutionstid, mere energi og mindre tilsyring af musklerne under sin hårde træning. Se videoen og hør hvilke ambitioner Frederik har med hans træning og hans igangværende boksekarriere.

Benny er en rutineret løber og har adskillige Marathons bag sig.
Allerede efter en uge kunne Benny mærke at han restituerede hurtigere, og at benene føltes mindre tunge sidst på ruten.
Selvom han lige har rejst sig efter en diskusprolaps føler han sig flyvende. Han er overbevist om at det ioniserede vand fra hans nye Chanson ioniseringsmaskine har gjort livet som løber meget lettere og træning til en leg!

SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “VELVÆRE”
SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “SKØNHED”