Chanson on Tour 2018-06-20T16:34:55+00:00

CHANSON ON TOUR

Chanson Danmark, med direktør Mette-Marie Linding i front, drager ud i det danske sommerland for at høre en masse spændende beretninger fra kunderne.

Bruno har lidt af sukkersyge i 36 år – siden han var 5 år gammel. Med så mange års sygdom følger desværre også følgesygdomme; i Brunos tilfælde bl.a. dårligt syn. Men nu er der en forbedring i hans tal – se med!

Karsten har oplevet stor succes med at nedbringe sin psoriasis efter, at han er begyndt at drikke ioniseret, basisk vand og spraye de angrebne områder med syrevand pH 2,5.

Jørn har i mange år lidt af svær åreforkalkning, og har måttet ty til dyre EDTA-behandlinger gennem en længere periode. Det var i sin søgning efter et alternativ, at han faldt over Chansons ioniseringsmaskiner…

Niels og Lene var en af de første, der for 3,5 år siden købte en Chanson ioniseringsmaskine – dét er især Niels glad for, da han umiddelbar efter købet fik konstateret prostatakræft. Han er nu rask ude på den anden side.

Både Helge og Anny har fuld sving på jernet – de kan nemlig igen give den fuld gas og tage lange dage på golfbanen. Gigtsmerter og udbrændthed er ikke længere et problem, heldigvis.

Sygeplejersken Aase og hendes mand, Harald, købte en maskine fordi naboen sagde, at de skulle – det ville være en investering i det gode liv på den lange bane. Og naboen fik ret! Livet er nu fyldt med energi og lange gåture.

Det var et besøg på Chansons stand på Helsemessen i Vejle, der fik Inge Lise til at investere i en Chanson ioniseringsmaskine – hun er nu i fuld gang med nedtrapning af medicinforbrug og allergien er også på retur.

Det er ikke kun HC og Julie, der har fået blødere pels – det samme har deres lille King Charles Cavalier Spaniel. Hør deres fortælling om alt fra ømme led til paradentose og udrensningssymptomer.

Hvad gør man, når ens kæreste “eje” konstant er udfordret og der ingen hjælp er? Camilla og hendes mand tog action – deres datter på 8 er nu fri for kronisk blærebetændelse for første gang siden hun var 3 år gammel. Camilla selv har opnået balance i et ellers hårdt udfordret tarmsystem.

Vibeke gik ned med stress, men fik på egen hånd kæmpet sig tilbage til en raskmelding sidste sommer. Selvom al Vibekes stress havde lagt sig, var kroppen stadig mærket – den var sur og på overdrive! Hør hendes historie om, hvordan hun er i gang med at vende skuden helt.

Søren og Tina har drukket vandet i 2,5 måned – Lars grundet sin sklerose og Tina, som kæmper med PTSD. Hør dem fortælle om alt fra udrensning til mere energi og et mere roligt sind med mindre stress og angst.

SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “VELVÆRE”
SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “SKØNHED”