31 inspirerende kundehistorier2019-04-11T10:36:13+02:00

31 inspirerende kundehistorier

Chanson Danmark, med direktør Mette-Marie Linding i front, drager ud i det danske sommerland for at høre en masse spændende beretninger fra kunderne.

Bruno har lidt af sukkersyge i 36 år – siden han var 5 år gammel. Med så mange års sygdom følger desværre også følgesygdomme; i Brunos tilfælde bl.a. dårligt syn. Men nu er der en forbedring i hans tal – se med!

Karsten har oplevet stor succes med at nedbringe sin psoriasis efter, at han er begyndt at drikke ioniseret, basisk vand og spraye de angrebne områder med syrevand pH 2,5.

Jørn har i mange år lidt af svær åreforkalkning, og har måttet ty til dyre EDTA-behandlinger gennem en længere periode. Det var i sin søgning efter et alternativ, at han faldt over Chansons ioniseringsmaskiner…

Niels og Lene var en af de første, der for 3,5 år siden købte en Chanson ioniseringsmaskine – dét er især Niels glad for, da han umiddelbar efter købet fik konstateret prostatakræft. Han er nu rask ude på den anden side.

Både Helge og Anny har fuld sving på jernet – de kan nemlig igen give den fuld gas og tage lange dage på golfbanen. Gigtsmerter og udbrændthed er ikke længere et problem, heldigvis.

Sygeplejersken Aase og hendes mand, Harald, købte en maskine fordi naboen sagde, at de skulle – det ville være en investering i det gode liv på den lange bane. Og naboen fik ret! Livet er nu fyldt med energi og lange gåture.

Det var et besøg på Chansons stand på Helsemessen i Vejle, der fik Inge Lise til at investere i en Chanson ioniseringsmaskine – hun er nu i fuld gang med nedtrapning af medicinforbrug og allergien er også på retur.

Det er ikke kun HC og Julie, der har fået blødere pels – det samme har deres lille King Charles Cavalier Spaniel. Hør deres fortælling om alt fra ømme led til paradentose og udrensningssymptomer.

Hvad gør man, når ens kæreste “eje” konstant er udfordret og der ingen hjælp er? Camilla og hendes mand tog action – deres datter på 8 er nu fri for kronisk blærebetændelse for første gang siden hun var 3 år gammel. Camilla selv har opnået balance i et ellers hårdt udfordret tarmsystem.

Vibeke gik ned med stress, men fik på egen hånd kæmpet sig tilbage til en raskmelding sidste sommer. Selvom al Vibekes stress havde lagt sig, var kroppen stadig mærket – den var sur og på overdrive! Hør hendes historie om, hvordan hun er i gang med at vende skuden helt.

Søren og Tina har drukket vandet i 2,5 måned – Lars grundet sin sklerose og Tina, som kæmper med PTSD. Hør dem fortælle om alt fra udrensning til mere energi, færre smerter og et mere roligt sind med mindre stress.

Leif var for 1,5 år siden deltager i et miniforsørg med KOL-patienter. I dag er han tilbage på arbejdsmarkedet på fuld tid – han har taget det store kørekort og er nu buschauffør. En sej, ældre herre med et stort drive!

Jan fra Juelsminde blev for 30 år siden voldsom forbrændt på ryggen og arene her fra sprayer han med syrevand – det har gjort en kæmpe forskel. Hør Jan fortælle om sine erfaringer.

Pia Marianne er, hvad hun selv kalder, hunderedemeter mester i lusebekæmpelse – men hvad gør man, når hverken kure eller husholdningsråd tager de små kræ? Man deltager i et forsøg med syrevand!

Når ens ægtefælle rammes af cancer, sætter det spor i hele familien. Hør Tina og Per fortælle om Pers leukæmi-forløb og hvordan de begge er kommet godt ud på den anden side. Faktisk har Per et minimum af senfølger – en hårdt kemo-forløb til trods.

Jytte har gennem årene prøvet samtlige vandoptimeringsmetoder – alt fra kul til filterkander – men hun har aldrig rigtig fået drukket nok. Det gør hun nu! Det at være vel-hydreret gør en forskel for både krop og sind – noget, hun som psykoterapeut, er meget opmærksom på.

Jane er multiallergiker og køber en ioniseringsmaskine for at komme allergi og grimme sår til livs. Hun har nu været antibiotika-fri og uden binyrebarkhormon cremer i to år. Som et ekstra plus er hun også blevet fri for slidgigtsmerter i nakken.

Vitamin-nørden Michael fik en åbenbaring, da han mødte Chanson på en messe – hans urinsyregigt er nu væk, hans hud stråler og porer er minimeret efter brugen af syrevand i ansigtet. Måske, hans “manglende” psoriasis i hårbunden også skyldes vandet?

Tanja beslutter, at hun og Lars skulle have en ioniseringsmaskine – og ind i hjemmet kom den for 1,5 år siden. Efter 10 år med astmamedicin har Lars nu lagt inhalatoren på hylden og Tanja har nedbragt sit sponsorat til medicinalindustrien markant.

Tina har i et par år fået mystiske indre blødninger i underhuden, når hun har spist noget, hun ikke kunne tåle eller været stresset. Hun er blevet testet for alt fra meningitis til cancer – uden at blive klogere. Men så fik hun en maskine…

Tusnelda bruger, som spirende cykeltalent, utrolig mange timer i sadlen og på træning generelt. Hør hende fortælle om, hvordan hun nu kan træne mere intensivt – både fordi hun kan yde mere, men også fordi restitutionstiden er forbedret. Og så er syrevandet genialt til gnavesår og sadel-numser.

Hans Jørgen har Parkinson’s og med det følger en del udfordringer så som dårlig fordøjelse og smerter. Alt det er nu kommet i balance – han har ikke længere forstoppelse og smerterne er væk, hvilket har haft stor positiv indflydelse på hans Parkinson’s.

Cirkusdirektør René Baldoni kan nu tilføje “badut-springer” til sit cirkus-CV. Efter, at han er begyndt at drikke ioniseret basisk vand, har han nemlig fået så meget energi og bevægelighed, at han besluttede sig for at begive sig ud i akrobatikkens verden.

Anne fik installeret en ioniseringsmaskine i sin salon. Hun har siden oplevet en forbedring i sine levertal på kun 2,5 måneder, og hunden har mindre øjenbetændelse. De ansatte har fået pænere hud, bedre søvn og forbedret syn – også frisørkunderne nyder godt af vandet…

Hanne har kæmpet med migræne siden 7. klasse – hun har prøvet “alt” – også den berømte migræne-piercing, uden held! Hun har nu drukket ioniseret vand i et halvt år og har for første gang oplevet markant nedgang i anfaldenes kraft og hyppighed. Men det er ikke det hele; overgangsalder, hud, hår og energien er også i top.

Bente fik en flaske syrevand med hjem fra et event, så hun kunne prøve det af på sin psoriasis. Allerede tre dage efter kunne hendes mand se en forskel – og så købte de maskinen. Efter de er begyndt at drikke det basiske vand er energien steget, mavedellen forsvundet og 16 års brug af allergimedicin er lagt på hylden.

Simone kan nu drikke vand uden at slå ud i munden og blive forkølet – hun har vandallergi. Og ja, det er faktisk noget – også selvom mor Bettina troede, at det var enten en kræsenhed eller fødevarer, der lå til grund. Men også Bettina har oplevet bedring – for første gang i 25 år er hun uden smerter.

Daniel er professionel ishockeyspiller for Herning Blue Fox og en af de rutinerede på landsholdet. En mangeårig karriere på så højt et niveau sætter sine spor – skal man være sikret en plads, skal man være blandt de bedste. Hør hvordan vandet har gjort en forskel for Daniels træning og hverdag.

Oppustethed og kolik-agtige smerter er et overstået kapitel for Helene, der, siden hun var 17 år gammel, har lidt af Morbus Crohn. Ledsmerter, en følgesygdom til tarmlidelsen, er også minimeret, hvilket har resulteret i bedre søvn og mere energi.

Også Susanne har oplevet færre migræneanfald efter, at hun er begyndt at drikke vandet. Og det er blevet testet – grundet travlhed de sidste par måneder har Susanne ikke fået drukket så meget ioniseret vand som hun plejer. Straffen kom promte!

Sygeplejersken Susanne gik ned med stress og angst for halvandet år siden. Maskinen var en dyr investering, men hele familien nyder nu godt af det – også den gigtplagede hund. Susanne ser vandet som en del af sin behandling – medicinen havde lagt en dæmper på det hele, men pludselig kom energien igen.

Hver nat vågnede Annette med kramper i fødder og leg – et forsøg med ioniseret vand fik kramperne til at forsvinde. Faktisk forblev de væk i et år efter forsøgets afslutning, men kom så igen. Efter flere vågne nætter sagde Annettes mand: Køb dog den maskine! Det gjorde hun. Fire dage efter var hun krampefri!

Lykke er nr. 3 på verdensranglisten som cyklende paratlet. Hun som en skudt ko om natten, og hun oplever en træning “uden loft”. En test-periode uden vandet fik Lykkes krop til at “lukke ned” – som en alkoholiker, der ikke får sin sprut. Vandet gør hende til en gladere mor, hustru, atlet og kollega – det er uundværligt!

Mette-Marie takker i denne video af fra en formidabel og lærerig Sommer Tour med en opsummering og forklaring på, hvorfor vandet virker, som det gør. Det er nemlig reel kemi – på den gode nørdede måde – der ligger bag, og ikke bare hokus pokus. Hør med – forhåbentlig giver det hele meget bedre mening efter.

SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “VELVÆRE”
SE FLERE VIDEOER HER – TEMA “SKØNHED”