Acidic Water – miljøvenlig hånddesinfektion

Acidic Water produceret via elektrolyseproces i ioniseringsmaskine.

En ioniseringsmaskine er nok mest kendt for at kunne lave ioniseret basisk vand med antioxidanter, men på mange måder er ioniseret syrevand eller Acidic Water endnu mere brugbar end det basiske vand.

Chanson Acidic Water til hånddisinfekton er blevet laboratorietestet til at kunne slå E-coli og stafylokokbakterier ihjel. Vandet blevet testet til at være et stærkt antibakterielle middel. Og Syrevand er blevet anerkendt som sikkert og ugiftigt til bl.a. brug i fødevarehåndtering i ind- og udland. Laboratorie test: Acidic Water Test report 100809

Da ioniseret vand består af fem komponenter, der arbejder sammen synergetisk, er der endnu ikke fundet resistente bakterier. Dette gør vandet til det helt perfekte valg indenfor antibakterielle midler og hånddisinfektion.

Chanson ioniseringsmaskinerne kan producere Acidic Water med pH værdier fra 2,5 – 5

Antibaktiel og desinficerende håndspray skal pH værdien være under pH 3 og vandet kan have en svag lugt af klorin. Denne lugt kommer fra hypoklorsyre, et sikkert, aktivt stof i syrevandet.

Sådan produceres Acidic Water
Se vores informative video:

Sikkerhed
Acidic water på pH 2,5 med Himalayasalt hypoklorsyre er godkendt af EPA til brug sammen med fødevarer og man kan sågar drikke vandet, selvom det ikke anbefales.

Holdbarhed
Acidic Water med den aktive Hypoklorsyre har en holdbarhed på 8 dage

Opbevaring
Det kan anbefales at opbevare syrevand i små sprøjteflasker, som gør det let at spraye på huden.

Miljøvenligt produkt
Ved at bruge Acidic Water som disinficerende håndspray, er du også med til at nedsætte din andel af kuldioxid forbruget i verden bl.a. fordi du mindsker dit forbrug af andre varer som kemikalier, og kan genbruge din sprayflaske igen og igen.

Hudvenlig produkt

Acidic water exfolierer endvidere huden, gør den blød og reducerer tilmed synligt rynker og fine linjer i ansigtet. Acidic water hjælper huden til at forny sig selv.

.

Her er eksempler på de produkter, som Acidic Water kan erstatte:

  • Antibakteriel spray og håndsprit
  • Akne produkter til uren hud
  • Skintoner og aftershave
  • Aftersun
  • Mundskyl
  • Hud problematikker
  • førstehjælps produkter (f.eks. penicillin salve samt svampe og herpes midler
  • rengøringsmiddel (ikke fedtopløsende)

obs.
Der findes ioniseringsmaskiner som desværre fortsat bruger Sodium Hypochorite (blegemiddel) for at kunne producere syrevand, men i dag findes ny teknologi som gør at man kan producere 100 % naturligt syrevand ved hjælp af himalaya salt.

“Jeg elsker som mor at vide, at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand, giver jeg mine børn det bedste vand, som er renset og har unikke antiinflammatoriske egenskaber”

Rikke Brun Aarestrup laborant og mor til tre

“Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage, hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5.

Jeg skulle lige lære at forstå, hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden og drikke basisk vand…..men efter at have læst den meget grundige brugervejledning, giver det rigtig go’ mening”…”

Christina AllenPsoriasispatient

“Jeg mærker ikke på sammen måde de tunge ben.
Resultatet af den øgede restitution er mere og bedre træning. Så det er total win/win. Mere træning – mere energi. Ikke nok med at min restitution er forbedret fordi min generelle hydrering er optimeret, så føler jeg også, at min krop kommer sig hurtigere efter hård træning.”

…Og hvis du spørger mig, hvem jeg mener kan have effekt af at drikke vandet, vil jeg sige ALLE!

Michelle Vesterby.Professionel triatlet

“Jeg er ikke  tvivl; nu oplever jeg hverken smerter ømhed, hævelser eller træthed i min leddegigt og derudover er syreophobningen gået fra 30 – 10.

Jeg er overbevist om, at det ioniserede vand har været den alt styrkende kraft i min helbredelsesprocess

Karin KjærSygeplejerske

”30. december 1996 kørte jeg galt, og fik konstateret piskesmæld. Jeg har ikke været smertefri siden. Ikke før nu.”

Jeg har det så godt. Jeg tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22

Susanne Rokkjær NilssonFysioterapeut, Herning

”Som professionel sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse.

Jeg er meget bevidst om min krop og hvad den kan præstere, så når jeg kan se specifikke forandringer i bl.a. min gennemsnitspuls, står det klart for mig, at noget har forbedret sig.”

Lykke KofoedProfessionel Paraatlet under Team Danmark

For første gang i de 18 år jeg regelmæssigt er kommet hos min naturlæge – er mit syre i mit bindevæv betydeligt aftagende. Trods jeg gerne vil have at yogaen skulle have æren, da det netop også er hvad vi ” arbejder” på her i mit yogacenter – så er jeg overbevist om at det er Chanson vandet!

Samtidig får jeg drukket mere – får hele udrensnings systemet til at fungere bedre og Chanson vandet hjælper mig med at komme af med væske i kroppen – især omkring hofte -lår- underliv. Celluitis og urenheder i kroppen – underarme – lår er forsvundet.

Bettina Carlsenyogainstruktør (yogaspiren)

“Først da jeg begyndte at drikke basisk, ioniseret vand fra min Chanson Maskine, steg pH værdien for alvor. Det ioniserede vand har været en fast del af min helbredelsesproces. Nu 7 år efter diagnosen uhelbredelig kræft – er jeg rask”

I 2011 fik jeg konstateret uhelbredelig lungekræft, men valgte den traditionelle kræftbehandling fra. I stedet valgte jeg at ændre livsstil med stor opmærksomhed på at ændre pH værdien i min krop. Jeg spiste 100% basiske fødevarer, sad i infrarød sauna, tog saltbage mm.

Inger HarteliusLektor
Dehydrering skader din sundhed

Dehydrering skader din sundhed

,
Væske mangel er en af de største årsager til sygdomme i verden og flere undersøgelser peger på, at op mod 75% af er kronisk dehydreret. At være dehydreret er det mest skadelig du kan gøre for dit helbred. Det vil tappe dig for energi og hele kroppen lider. Der hvor det bliver særlig synligt er i din hud, som vil blive rynket og indtørret og du vil hurtig kunne komme til at se ældre ud - ganske enkelt fordi din krop ikke er tilstrækkelig fugtig.
håndsprit

Håndsprit bliver revet fra hylderne; brug syrevand som desinfektion i stedet

Coronavirus er i disse dage på alles læber, og både private og offentlige har taget drastiske midler i brug for at undgå yderligere smitte. Hertil hører et intensivt forbrug af hånddesinfektion, men hvad de fleste nok har erfaret er, at den velkendte håndsprit til desinfektion er mere eller mindre ribbet fra hylderne i landets supermarkeder og butikker. Heldigvis er der meget der tyder på, at såkaldt syrevand fungerer lige så desinficerende som den håndsprit, vi kender fra apoteker og supermarkeder.

Acidic Water - Hånddesinficerende antibakteriel vand

, ,
Acidic Water produceret via elektrolyseproces i ioniseringsmaskine. En ioniseringsmaskine er nok mest kendt for at kunne lave ioniseret basisk vand med antioxidanter, men på mange måder er ioniseret syrevand eller Acidic Water endnu mere brugbar end det basiske vand.
væskemangel

Væskemangel: 6 typiske symptomer på dehydrering

, ,
Væskemangel - også kaldet dehydrering - kan skyldes mange forskellige ting - alt fra varme lufttemperaturer, alkohol og fysisk hård aktivitet til sygdom med fx feber eller diarre. Men én ting er sikkert; det er ikke rart at være dehydreret. Derfor gennemgår vi her seks typiske symptomer på dehydrering og giver dig gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du bliver dehydreret. 
skal du købe et blødgøringsanlæg eller ej

Skal du købe blødgøringsanlæg? 5 ting du bør vide, inden du køber

Et blødgøringsanlæg fjerner kalk fra dit vand og kan på den måde gøre rengøring nemmere og mere overskuelig. Men er det overhovedet en god ide at fjerne kalk fra vandet? Dét vil vi gøre dig klogere på i artiklen her, hvor vi blandt andet vil komme omkring fordele og ulemper ved kalkfrit vand. 
antioxidanter i fødevarer

Antioxidanter – Derfor er de vigtige for et sundt og balanceret liv

Antioxidanter er en naturlig del af en sund livsstil. Men hvad er antioxidanter? Og hvordan bekæmper og neutraliserer de affaldsstoffer i din krop, som forværrer tegn på aldring og kan være med til at øge risikoen for kræft, Alzheimers og hjertekarsygdomme?

Antiinflammatorisk kost – Alt du skal vide som nybegynder

Antiinflammatorisk kost kan forebygge sygdomme og lade dig leve længere. Mange af de bedste råd, når det kommer til antiinflammatoriske kostvaner, er helt almindelig sund fornuft. Derfor kan det dog stadig være svært som begynder at danne sig et overblik over hvilke typer af mad og drikke, begrebet dækker over – og hvorfor denne form for kost virker så godt, som den gør. Den uvished vil vi prøve at komme til livs i artikelen her.
ioniseret vand

Ioniseret vand: Hvad er det egentlig, og hvorfor bør du drikke det?

De fleste ved efterhånden, at det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Men hvad de fleste ikke ved er, at vand ikke bare er vand – og at der findes såkaldt ioniseret vand. Og netop ioniseret vand vil vi gøre dig klogere på her. Vi vil komme omkring, hvad ioniseret vand egentlig er, hvilke fordele der er ved at drikke det, og hvordan det spiller sammen med en sund, basisk kost.
basisk mad, basisk kost og syre base kost

Basisk mad → Giv din sundhed et BOOST i 2020

De seneste år er der virkelig kommet fokus på boost af sundhed, kost og ernæring. Og i den forbindelse har syre base kost og basisk mad været på manges læber. Men hvad handler hele den her snak om syrer og baser, basisk mad og syre base balance egentlig om?
Share this
Share On Facebook
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us