//Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Hvad er basisk hydrogenrigt vand – og burde jeg drikke det?

26. April 2017

Magasiner som Elle Magazine (US)WMagazine og InStyle (DE) har alle i april måned udgivet artikler omhandlende hydrogenrigt vand. Det kan tillægges vandets dokumenteret terapeutiske effekt.

Om vi vil være ved det eller ej, så render vi alle rundt med en guilty pleasure eller to, hvad end det gælder Gin & Tonics, et espresso shot for meget eller en forkærlighed for de sene nattetimer. De daglige tilforladelige synder betyder øget oxidering i kroppen – bedre kendt som frie radikaler.

Vi stræber efter strålende hud, sund kost og god energi, og er alle bevidste om de ca. 2 liter vand, vi skal drikke om dagen. Det kan dog stadig være en udfordring at få indhentet i en stresset hverdag med utallige læskende alternativer. Indtil nu.

Molekylær hydrogen er verdens mindste antioxidant

Hydrogen (H) er det mindste og letteste element i det periodiske system. Vi kender elementet i H2O, som er to hydrogenatomer og et oxygenatom. Når vi taler om molekylær hydrogen (H2), der også bliver kaldt diatomisk hydrogen, betyder det, at molekylet indeholder to hydrogenatomer uden et oxygenatom.

H2 er verdens mindste antioxidant med en molmasse på 2 modsat ascorbinsyrens (C-vitamin) molmasse på 176. Det gør, at H2 kan trænge hurtigere ind i alle kroppens celler. Desunden er biproduktet af H2 kun vand, hvorimod f.eks. ascorbinsyre først omdannes til et ascorbyl radikal. Antioxidanter er vigtige for kroppen til bekæmpelse af frie radikaler, som vi alle udsættes for dagligt.

H2 har fået en stor følgerskare fra videnskabsfolk og sundhedsinteresserede i hele verden. Der er de seneste par år blevet forsket intenst i H2. Grundet molekylets unikke egenskaber, har molekylært hydrogen terapeutiske fordele i stort set alle organer i kroppen. Her udøver det antioxidant, antiinflammatorisk, anti-fedme og anti-allergiske handlinger uden kendte bivirkninger.

H2 markedet er en milliard industri i Japan og USA er godt med

Japan har allerede dannet et vandmarked med en værdi på 30 billioner yen (ca. 333,5 mia. won), der tegner sig for mere end 10% af den samlede værdi af Japans flaskevandsmarked.

Nicholas Perricone, M.D., C.N.S., board certified dermatolog og bedst sælgende forfatter, hvis bøger omfatter The Wrinkle Cure og The Perricone Prescription, har i flere interviews udtalt, at molekylær hydrogen er hans største opdagelse igennem de sidste 30 år.

“Det er et spørgsmål om tid, før danskerne får øjnene op for molekylær hydrogens  terapeutiske effekt, der har vist sig at have et utal af fordele i forhold til vores generelle helbred”, udtaler Mette-Marie Linding, Adm. direktør hos Chanson Danmark.

Det var ikke før 2007, at H2 blev et populært emne hos forskere, da en artikel om fordelene ved hydrogen blev offentliggjort i det prestigefyldte tidsskrift Nature Medicine. På nuværende tidspunkt findes der over 500 videnskabelige artikler, som alle dokumenterer forskellige fordele ved indtagelse af H2.

By |2017-06-15T10:52:36+02:00maj 17th, 2017|Pressemeddelelse|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.