//En smukkere hud styrkede selvtilliden, og resulterede i fornyet energi

En smukkere hud styrkede selvtilliden, og resulterede i fornyet energi

Drak sig til ren og smuk hud – med basisk hydrogenrigt vand

Sørine Skov Kruse, 23 år, har det seneste år døjet med uren hud, i perioder værre end andre. Urenhederne var en reaktion, på en stresset periode – men selv da hun fik skruet ned for tempoet og blev erklæret stressfri, forsatte hendes urene hud. Det har påvirket hendes selvtillid, hvoraf energiniveau er faldet – samt forårsaget en generelt lavere livskvalitet.

Den urene hud satte en dæmper for sociale aktiviteter og sammenkomster.

“Det var samtidig svært at forudse, hvorvidt jeg kunne takke ja eller nej tak til et kommende arrangement, udelukkende pga. af potentielle udbrud. Denne kontinuerlige bekymring drænede mig for energi og livsglæde, og min selvtillid var helt i bund.”

Sund kost, motion og ansigtsbehandlinger var ikke nok

Sørine har altid spist varieret og med omtanke, samt dyrket motion og været aktiv, så for at slippe af med sin urene hud, tyede hun til adskillige andre metoder. Hun begyndte at se en homøopat, supplerede op med kosttilskud, prøvede sig frem med forskellige hudplejeserier og fik foretaget ansigtsbehandlinger.

Ansigtsbehandlingerne fungerede dog kun som symptombehandling, for ugen efter, havde Sørine igen brug for en ny behandling. Det var en stresset tid for hende, og hun følte afmagt omkring hendes hud og generelle ydre. Sørine nåede et punkt under perioden, hvor det økonomiske aspekt blev underordnet – så længe hun fik hjælp, til en pænere hud. Koste hvad det ville. I dag udtaler Sørine, at det var en dyr og endeløs kamp at holde op med diverse ansigtsbehandler og hudplejeserier, da det føltes som midlertidige løsninger.

”Den dag i dag, tør jeg slet ikke at tænke på, hvor mange penge jeg har brugt på tidligere metoder – alternativer som ikke havde nogen langtidssigtet effekt, og som var enormt tidskrævende at presse ind i en hverdag. Det er først for nyligt gået op for mig, at hele kroppen altså hænger sammen. Derfor giver det kun mening, at rense kroppen indefra og ud. 

Slut januar 2017, begyndte Sørine at drikke basisk hydrogenrigt vand fra Chanson. I desperation, dedikerede hun sig til vandet, og gjorde sig umage med, at få drukket de 1,5-2 liter basisk hydrogenrigt vand om dagen, og tog det med sig på både studiet og i træningscenteret. Efter kun et par uger med vand fra Chanson, begyndte Sørine at mærke en pludselig og fornyet energi. Hun mærkede, hvordan hun kunne skære ned på nattetimerne, men stadig holde energien samt humøret oppe, i løbet af dagen. Efter 1,5 måned med dagligt indtag af basisk hydrogenrigt vand og brug af acidic facial spray som supplement til hendes hudplejerutine, begyndte urenhederne at fortage sig. Sørine fortæller, hvordan hun følte effekten komme indefra.

”Jeg er overbevist om, at det er vandet der har hjulpet”.

Sørine støtter op om, at hendes krop skulle have 1,5 måned til at udskille affaldsstoffer i form af frie radikaler, før det kunne gå ind og rette op på de ydre urenheder i huden.

Selvtillidsboost gav fornyet energi

I dag, 3 måneder efter den hydrogenrige effekt, er Sørines hud blevet markant smukkere, udglattet og kun med få sjældne udbrud. Den stråler og har fået glød igen, hvilket styrker hendes selvtillid og giver hende en generel mere fængende udstråling af positiv energi og velvære. Hun fortæller, at hun igen har energi til, at få mest muligt ud af dagen – og finansielt bruge sine ressourcer på anden vis.

Restitution - en elite-atlet's erfaringer
Restitution
By |2017-06-20T13:24:45+02:00maj 3rd, 2017|Ikke kategoriseret|0 kommentarer

Efterlad os en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.